Διαφήμιση

Εφαρμογή 3g watchdog

• Εφαρμογή 3g watchdog

Καλημερα, δεν ξέρω εαν εδώ πρεπει να ποστάρω για εφαρμογές αλλα απο την στιγμή που έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο και σε αυτο δεν δουλευουν οι εφαρμογές ή παρουσιάζουν πρόβλημα.
      Λοιπόν έχω εγκαταστήσει το 3g watchdog το οποίο σε ειδοποιεί για την χρήση των δεδομένων data 3g.
      Οταν ανοίγω τα δεδομένα δεν εμφανίζει το εικονίδιο της εφαρμογής επάνω αριστερά όπως στο παλιό μου android. Εχω προβεί στην σχετική ρυθμιση της εφαρμογής.
      Καμιά λύση ?
    • OkΚαλημερα, δεν ξέρω εαν εδώ πρεπει να ποστάρω για εφαρμογές αλλα απο την στιγμή που έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο και σε αυτο δεν δουλευουν οι εφαρμογές ή παρουσιάζουν πρόβλημα.

Ο/H vasdiam έγραψε:

Λοιπόν έχω εγκαταστήσει το 3g watchdog το οποίο σε ειδοποιεί για την χρήση των δεδομένων data 3g.
      Οταν ανοίγω τα δεδομένα δεν εμφανίζει το εικονίδιο της εφαρμογής επάνω αριστερά όπως στο παλιό μου android. Εχω προβεί στην σχετική ρυθμιση της εφαρμογής.
      Καμιά λύση ?
      και αυτό το απαντάω μόνος μου: το αλλάζεις μέσα απο τις ρυθμίσεις της γραμμής κατάστασης =>προβολή εικονιδιων ειδοποίησης