Διαφήμιση

αγορα mi 4 4g 16gb

• αγορα mi 4 4g 16gb

Γεια σας παιδια κι απο μενα,
      Ακομα δεν ειμαι κατοχος του xiaomi mi 4 αλλα ελπιζω να ερθει σε συντομο χρονικο διαστημα πρωτη φορα παραγγελνω απο εξωτερικο και εχω οσο να 'ναι λιγο αγχος,
      το παραγγειλα απο το minideal.net το βρηκα σε προσφορα εν αναμονη και της κυκλοφορησης του mi 5 και το παραγγειλα στα 172 ευρω εχει παραγγειλει καποιος αλλος απο εκει για να μου πει αν ειναι εμπιστη εταιρεια?κι αν ναι σε ποσες μερες περιπου να υπολογιζω οτι θα το παραλαβω.Αυτοι μου ειπαν οτι συνηθως χρειαζεται 15-21 μερες.
    • Καλησπερα,
      αγορασε περυσι το καλοκαιρι ενας φιλος απο minideal το ιδιο τηλεφωνο και ειναι μια χαρα. Του ηρθε πολυ συντομα γιατι τοτε ειχαν αποθεμα σε ευρωπαικη αποθηκη (νομιζω ελλαδα εχει αποθηκη αυτο το καταστημα..), οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο το ερωτημα αν εσυ το περιμενεις απο Κινα. Παντως νομιζω οτι σημερα εχουν πρωτοχρονια εκει και τις επομενες ημερες αργια... Οποτε μην αγχωθεις αν αργησει λιγο.
      Λογικα θα σου στειλουν και tracking number οποτε μπορεις να παρακολουθεις την πορεια του πακετου.
      Απ οτι ξερω ειναι απο τα πιο αξιοπιστα καταστηματα, αλλα γενικα σε παραγγελιες απο εξωτερικο εγω προτιμω να χρησιμοποιω paypal για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
      Αντε με το καλο. Το τηλεφωνο ειναι σουπερ. :)
    • εννοειτε φιλε οτι πληρωσα με paypal το tracking number μου λεει στο singpost.com arrival at destination post στις 3/2 και στα ελτα οτι απλα εχει φυγει απο σιγκαπουρη 31/1 και τους ζητησα να κανουν τα εξης πριν το στειλουν :1. Root the phone.
      2. Remove ALL chinese apps.
      3. Install the latest multi-language rom and make sure that Greek and English are included.
      4. Install Google Play Store and apps
      5. Check that the phone works properly 100% (after the root) before you send it.
      6. Check the phone for any damage (software and hardware) and display damage (scratches and dead pixels).
      7. Please include an EU adapter.
      8. Please make a very good wrapping of the phone to avoid damages during transportation.
      9. Mark it as a gift with low price to avoid taxes/custom charges
      και ειδα πριν λιγες μερες σχολιο απο εναν αλλο που το παραγγειλε και δεν του ειχαν κανει τιποτα απο αυτα....θα μπορω ν το χρησιμοποιησω εγω το κινητο κανονικα σε περιπτωση που δεν εχουν κανει τιποτα απο τα παραπανω?ή θα μπορω να περασω την τελευταια εκδοση απο αυτο εδω το site?
    • Διαφήμιση
    • Κοιτα τα σημαντικα ειναι να εχει τουλαχιστον αγγλικα και να ειναι μια χαρα το hardware του. Απο εκει και περα μην σε πολυαπασχολουν τα υπολοιπα. Ουτως η αλλως η ρομ που θα εχει πανω θα ειναι για πεταμα.. Λογικα θα εχει πολυ σαβουρα μεσα. Θα ειναι ομως τοσο λειτουργικο οσο χρειαζεται για να σβησεις οτι εχει μεσα και να περασεις μια ελληνικη ρομ. :)
      Στην θεση σου θα ξεκινουσα ηδη να διαβαζω οδηγους φλασαρισματος και οταν με το καλο ερθει το τηλεφωνο μπορεις να απευθυνθεις και στην κοινοτητα εδω για συμβουλες ή βοηθεια.
    • το κινητο εφτασε σημερα στην Αθηνα!οποτε αν οχι μεχρι το τελος της βδομαδας την Δευτερα θα το εχω στα χερια μου.Ποια ROM ειναι σταθερη χρειαζεται να εχει γινει ρουτ στην συσκευη?sorry αλλα πρωτη φορα θα το επιχειρησω αυτο και δεν ξερω τιποτα.
    • Ο/H Mixalis Sakadakis έγραψε:

το κινητο εφτασε σημερα στην Αθηνα!οποτε αν οχι μεχρι το τελος της βδομαδας την Δευτερα θα το εχω στα χερια μου.Ποια ROM ειναι σταθερη χρειαζεται να εχει γινει ρουτ στην συσκευη?sorry αλλα πρωτη φορα θα το επιχειρησω αυτο και δεν ξερω τιποτα.
      Εδω βρισκεις οτι θελεις για το mi4. Stable roms, dev roms, fastboot roms, recoveries xiaomi-miui.gr/community/wsif/…y/470-Xiaomi-Mi-4-Cancro/

Οπως θα δεις η τελευταια stable rom ειναι η 7.1.3 η οποια βασιζεται στην εκδοση Kit Kat του android. Αν θελεις stable οπωσδηποτε πας σε αυτην. Υπ οψιν οτι σε stable και να θελεις ρουτ δεν γινεται (αν κανω λαθος ας διορθωσει καποιος)
      Αν επιλεξεις developer rom τοτε μπορεις να βαλεις την 6.2.4 που βγηκε προσφατα και στηριζεται σε android marshmallow και MIUI7. Φρεσκο πραγμα δηλαδη. Εγω αυτην εχω εδω και λιγες ημερες και δεν εχω κανενα προβλημα. Ρουτ δεν εχει με την εγκατασταση αλλα μπορεις να κανεις ευκολα σε αυτη τη ρομ.
    • μολις πηρα το κινητο στα χερια μου αλλα δεν ανοιγει.....το εβαλα να φορτιζει και αναβοσβηνει ενα κοκκινο φωτακι
    • Διαφήμιση
    • ολα κομπλε δεν ειχε καθολου μπαταρια....μολις φορτισει θα το περιποιηθω...ευτυχως που ειναι universal πλεον οι φορτιστες γιατι δεν εβαλαν ευρωπαικο ανταπτορα.....
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Σταμάτησε να αναβοσβήνει το κόκκινο φωτάκι??
      @Bodai ναι σταματησε δεν ειχε καθολου μπαταρια...και απο οτι ειδα μου εκαναν ρουτ στη συσκευη...μπορω να περασω την τελευταια stable rom ε?και κατι ακομα αν κανει το κινητο συνεχεια επανεκκινηση φταιει η ρομ ή το κινητο?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Αστο να φορτισει καλα σε πρώτη φάση. Τις περισσότερες φορές φταίει η rom για τα reboot
      @Bodai ναι απο οτι εψαξα ειδα πολλα σχολια για την ρομ κατεβασα την ρομ αλλα θα το αφησω πρωτα να φορτισει και μετα θα την περασω