Καλησπέρα παιδιά. Εχω εδω και 1 εβδομάδα το xiaomi redmi note 2. Το αγορασα απο κατάστημα του skroutz. Σήμερα έβγαλα την καρτα sim και την έβαλα αργότερα. Ανοιξα το κινητό και μετα απο λιγο απο εκεί που χρησιμοποιούσα το κινητό έκανε επανεκκίνηση απο μόνο του. Απο εκείνη την ώρα δεν με αφήνει να περάσω αρχεία στην sd. Τι λετε να φταίει. Να φταίει η sd?
Redmi note 2 επανεκκίνηση και πρόβλημα μεταφοράς αρχείων
-
-
Ο/H teobitoulas έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Εχω εδω και 1 εβδομάδα το xiaomi redmi note 2. Το αγορασα απο κατάστημα του skroutz. Σήμερα έβγαλα την καρτα sim και την έβαλα αργότερα. Ανοιξα το κινητό και μετα απο λιγο απο εκεί που χρησιμοποιούσα το κινητό έκανε επανεκκίνηση απο μόνο του. Απο εκείνη την ώρα δεν με αφήνει να περάσω αρχεία στην sd. Τι λετε να φταίει. Να φταίει η sd?
Ξεκινάς με καθαρή εγκατασταση της ROM γιατι δεν ξερεις τι εκανε ο προηγουμενος πωλητης ή χρήστης του κινητού.
Δεν ξερεις αν εχει περαστεί σωστά το λειτουργικό μεσα, εκτός κι αν ξερεις οπότε γράψε μας τι εχει κανει πριν το παρεις στα χέρια.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Δεν γνωρίζω τίποτα. Εγω έτσι οπως το πήρα με την ελληνική ρομ έτσι το άφησα.
-
ακολουθησε τους οδηγούς για να κανεις καθαρή εγκατασταση.
Αφιερωσε χρόνο να διαβασεις όρους, προβληματα, διαδικασίες, επιλυσεις,οδηγους εγκαταστασης ελληνικής ROMRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Σε ευχαριστώ πολυ φιλε. Θα κάτσω κάποια μέρα να την περάσω σωστά. Επίσης πως μπορώ να κάνω backup τις εφαρμογές?
-
-
Δεν εχω twrp. Έψαξα λιγο στο site και ειδα οτι κατεβάζω την τελευταία ρομ την περνάω στο κινητό και μετα το κανω με τον updater. Αμα το κάνω ετσι θα σβηστούν τα αρχεία που έχω μεσα?
-
Ο/H teobitoulas έγραψε:
Αμα το κάνω ετσι θα σβηστούν τα αρχεία που έχω μεσα?
Αυτό που λες το κάνει κάθε βδομάδα το φόρουμ όλο σχεδόν
Στο update να πας από dev σε dev και από stable σε stable
Είσαι σίγουρος για το recovery σου όμως?
Επίσης την καθαρή βάλε την στο πρόγραμμα σου αν θα φτιάξει το κινητό σου μια και καλή -
Δεν ξέρω σίγουρα για το recovery. Θα το κοιτάξω και θα σου πω. Θα παω στην τελευταία stable. Καθαρή εννοείς να περάσω fastboot rom και μετά την ελληνική ρομ?
-
Ναι με το φλας
Για το recovery εκεί που είναι ο updater έχει επιλογή να ανοίξει σε recovery
Εκεί γράφει το όνομα του
Τώρα stable είσαι έτσι? -
Σας ευχαριστώ πολυ παιδιά. Θα κανω κάποια στιγμή καθαρή εγκατάσταση. Ομως το αποκλείουμε να έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή?
-
Βασικά αυτά που περνάς τα περνάει το 80 των νέων user ενός κινητού. Τα έχουμε δει πολλάκις και φεύγουνε πάντα με καθαρή εγκατάσταση.
Γιαυτό επιμένουν όλοι τόσο. Το έργο το έχουμε δει απλά με διαφορετικό πρωταγωνιστή. Σημασία έχει όμως πως κάθε φορά τα ίδια. Και για να μην νομίζεις ότι είσαι μόνο εσύ και τα δικά μας τα κινητά έκαναν τρελά όταν τα αγοράσαμε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0