Xiaomi Redmi Note 2 κλείνει μόνο του κάθε τόσο!
-
-
Αν θελεις να εχεις ελληνική ROM ξεκινας με fastboot
και θα χασεις τα παντα απο μεσα αν δεν παρεις εξωτερικό backup.
Δεν πιστευω ότι επρεπε να περασεις την αγγλική stable με ένα factory reset απλα πάνω απο ελληνική Dev. (Δεν είμαι 100% σιγουρος για αυτο).
Απο όσα εχω διαβασει αυτό το κανουμε απο ελληνική stable σε ελληνική dev και αντιστροφαRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
καταρχάς έχω περασμένη αγγλική stable. δεν ψηνομαι να ξανακανω διαδικασίες για να περάσω ελληνική.. θέλω να βεβαιωθω πως το πρόβλημα που μου βγάζει δεν είναι κάποιο λάθος που μπορεί να έχω κάνει..στην περίπτωση όμως που είναι θέμα hardware τι κάνω;
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H ComNick έγραψε:
καταρχάς έχω περασμένη αγγλική stable. δεν ψηνομαι να ξανακανω διαδικασίες για να περάσω ελληνική.. θέλω να βεβαιωθω πως το πρόβλημα που μου βγάζει δεν είναι κάποιο λάθος που μπορεί να έχω κάνει..στην περίπτωση όμως που είναι θέμα hardware τι κάνω;
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Και εγώ συμφωνώ με τα παιδιά πως κάτι κάνατε Χ.
Μια μικρή λεπτομέρεια, ένα wipe λάθος, κάτι που πηδήσατε επειδή βρήκατε εμπόδιο....
Τέτοια συμπεριφορά συνήθως (90% και βάλε) οφείλεται είτε στην Ρομ (που εσύ άλλαξες τόσες), είτε στη λάθος εγκατάσταση τους.
Ακόμη και να τη βάλατε σωστά αλλά να μην συνεχίσατε σωστά τη διαδικασία και να βρεθήκατε έτσι με την Mi Recovery από πριν, ίσως να επηρέασε και τη Ρομ μέσα.
Εγώ εισηγούμε να καθήσεις 1 ώρα το πολύ με τα παιδιά για μια νέα καθαρή και Ελληνική και αν δεν φτιαχτεί τότε ξέρεις 100% πως δεν είναι θέμα Ρομ αλλά κινητού. Αλλά πρώτα αφιέρωσε λίγη ώρα εδώ. -
Έχεις sd card? Αν έχεις βγαλτην και παρακολουθησετο μήπως φταίει η κάρταYou may think you can fly - but you better not try
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ελπίζω να έχετε βγάλει την διάφανη ζελατίνα πάνω από τις επαφές της μπαταρίας...
ComNick αυτό που σου έγραψε ο admin το εχεις κανει ελεγχο;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
ναι το έχω ελέγξει... θα δοκιμασω και αυτό με την κάρτα sd τώρα..αλλά σε περίπτωση που δεν είναι θέμα λογισμικού και είναι θέμα τηλεφωνου;; και να σημείωσω πως και την πρώτη φορά που έκανα εγκατάσταση της ελληνικής developer έγινε μέσα από τον οδηγό για καθαρή εγκατάσταση όπως ακριβώς έλεγαν τα βήματα..
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
ΠΑΙΔΙΑ το κινητό ΟΥΤΕ που ανοίγει τωρα δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ...τι θα κανω????
-
Ο/H AggelosArampas έγραψε:
2. Πες μας αν το βάλεις στον φορτιστή αν ανοίγει η λάμπα ότι φορτίζει ή έστω κάποιο φως από το κινητό
3. Πες μας αν το αναγνωρίζει το pc σου -
Ο/H AggelosArampas έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες