Διαφήμιση

Redmi Note 2 prime Wi-fi προβλημα μετα την τελευτ

• Redmi Note 2 prime Wi-fi προβλημα μετα την τελευτ

μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 7.1.3.0 παρατηρώ μια παραξενιά στο WiFi σκανάρει κανονικά συνδέεται λειτουργεί αλλά στο συνδεδεμένο ρούτερ δείχνει το ssid και από κάτω
      " Πατήστε για κοινή χρήση του κωδικού " και αν πατήσω πάνω του μου βγάζει ένα QR CODE " Μοιραστείτε το wifi , όταν πατώ το βελάκι μου βγάζει όλα τα στοιχεία κανονικά .
      ξέρει κάποιος τι κάνουμε ???

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
      Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
      Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
      :razz: :razz: :D :D :razz: :razz:
    • Εικονες του κινητου
      Images
      • IMG_20160217_021732.jpg

40,88 kB, 600×800, viewed 109 times
      • IMG_20160217_021740.jpg

40,76 kB, 600×800, viewed 95 times

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
      Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
      Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
    • Εμένα αυτό μου το κάνει όταν συνδέομαι για πρώτη φορά σε ένα router

Το γιατί και πότε το κάνει δεν ξέρω. Το τί είναι νομίζω πως μπορείς αυτό το Qr code να το στείλεις σε φίλους πχ στο καφέ που είναι μαζί σου και να βάλουν τον κωδικό χωρίς να κάθεσαι να λες σε 5 άτομα ένα ένα τα γράμματα και τους αριθμούς.
    • Διαφήμιση
    • Redmi Note 2 prime Wi-fi προβλημα μετα την τελευτ

Δεν ξέρω , ίσως κάποιος από το τμήμα της ROM μπορεί να μας πει τι είναι ;;;;;

Sent from my iPad using Tapatalk