Καλήμερα στην κοινότητα χθες μου ηρθε το sms για το unlock του bootloader και σήμερα που προσπαθώ να το ξεκλειδώσω μεσα απο το πρόγραμμα,ενω πατάω το πάνω βελάκι κ ανοίγει στην οθόνη που πρέπει το κουμπι του unlock ειναι γκρι και μου λεει το πρόγραμμα Not connected to the phone μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθησει ?
Προβλημα με το unlock του κινητου Mi unlock 1.1
-
-
-
εκανα install το αρχείο MiPhone2015731 .Τι άλλο πρέπει να κανω ?
Κ'αποιος να με βοηθήσει?
Το έλυσα το πρόβλημα τελικά!! για οποίον ενδιαφέρετε απλα έτρεξα την εντολή στο cmd για το adb και έγινε Unlock -
Μπράβο σου...
-
Καλημέρα!!! Επειδή όλα αυτά εμένα μου φαίνονται κινέζικα (και πως αλλιώς να μου φανούν! με Κινέζους ασχολούμαστε..) Ήρθε σήμερα το πρωί το πολυπόθητο μνμ από την xiaomi για το unlock!! Έχω μπερδευτεί γενικά... με τη rom από το vickmall 7.0.19.0.0(LHNCNCJ) δεν ξεκλειδώνει λογικά... φτάνει στο 50% της διαδικασίας και βγάζει error χρησιμοποιώντας το MiFlashUnlock_v1.0.1225.2_English. Πρέπει δηλαδή να περάσω με spflash πρώτα developer και μετά να κάνω unlock;
-
ελαβα το sms οτι ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader αλλα οταν μπαινω απο το εργαλειο ξεκλειδωματος δεν μου λεει οτι δεν εχω δικαιωμα ξεκλειδωματος
-
Το τηλέφωνο πρέπει να είναι σε Fastboot Mode ότα το συνδέσετε με το unlock tool και να βάλετε σωστά τα στοιχεία που έχετε δηλώσει στο Mi-Account της συσκευής.
-
Να κάνω μια παρένθεση, 1.όταν πήγα να βάλω official rom (απο honorbuy ερχεται με μουφα) μου εβγαλαν την ψυχη τα windows μεχρι να αναγνωρισουν την συσκευη.. Εψαχνα drivers mtp κτλ και ενας πανικός.
2. Στην εφαρμογή λέει οτι το ξεκλείδωμα γίνεται στον updater αλλα ας τονιστεί ότι ειναι στην fastboot!! Οι οδηγοι το λενε σωστα, οχι η εφαρμογη! -
Ο/H martzicadespell έγραψε:
Στην εφαρμογή λέει οτι το ξεκλείδωμα γίνεται στον updater αλλα ας τονιστεί ότι ειναι στην fastboot!! Οι οδηγοι το λενε σωστα, οχι η εφαρμογη!
Ετσι δηλαδή:
-
Ναι εγώ έτσι το ξεκλείδωσα..
-
Καλησπέρα σε όλους. Το κινητο το ειχα αγορασει απο vickmall και ειχα γραψει να μου κανει root και να μου περασει την ελληνικη γλωσσα. Τα στοιχεια του κινητου μου ειναι στις εικονες απο κατω. Επισης το κινητο το παρελαβα και με την εφαρμογη kingroot η οποια δουλευει κανονικα. Ακομα πηγα να το ξεκλιδωσω ακολουθοντας τον οδηγο του φορουμ (εχω παρει εγκριση). Κατεβασα την developer rom της κινας αλλα κολλαει στο update οπως φενεται στην εικονα. Δεν ξερω τι να κανω. Θελω να βαλω την καιρουρια stable αλλα δεν ξερω πως. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
-
Ο/H Black Jim έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Το κινητο το ειχα αγορασει απο vickmall και ειχα γραψει να μου κανει root και να μου περασει την ελληνικη γλωσσα. Τα στοιχεια του κινητου μου ειναι στις εικονες απο κατω. Επισης το κινητο το παρελαβα και με την εφαρμογη kingroot η οποια δουλευει κανονικα. Ακομα πηγα να το ξεκλιδωσω ακολουθοντας τον οδηγο του φορουμ (εχω παρει εγκριση). Κατεβασα την developer rom της κινας αλλα κολλαει στο update οπως φενεται στην εικονα. Δεν ξερω τι να κανω. Θελω να βαλω την καιρουρια stable αλλα δεν ξερω πως. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Έτσι όταν θα ξανατρέξεις την εφαρμογή Updater θα μπορέσεις να διαλέξεις πάνω δεξιά στις τρεις τελείες που θα σου βγάλει, την επιλογή "choose update package" και να του πεις που έχεις κάνει copy τη ROM στο κινητό σου για να προχωρήσει. Αν το getting info... στο βγάζει την ώρα του update της ROM (αυτό δείχνει η πρώτη εικόνα), τότε έχει πρόβλημα το αρχείο... Ξανακατέβασέ το από το PC και μετά κάντο copy στο κινητό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα