Xiaomi Mi 4s: Επίσημα με SD808, 3GB RAM και αισθητήρα αποτυπωμάτων.
-
-
Έχω την εντύπωση ότι υποστηρίζει και dual sim και ΤF card,έτσι αναφέρει και στο επίσημο site [2016 Mi Launch Event] All About Xiaomi Mi 4S: Specs, Features and HD Pictures - Xiaomi Mi 4S - Xiaomi MIUI Official ForumΣύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.........
-
-
-
Ο/H brougos έγραψε:
Αντε καλα.........τελικα δεν θα παρω ποτε κινητο.........δηλαδη κανουμε ενα μηνα να κατασταλαξουμε και μολις γινει αυτο ,αντε ξανα απο την αρχη,,,,,,,,θα μεινω με το RN2 τελικα,,,,,,,
) η mi4c (που λογικά στην "καλή" έκδοση θα έχει πέσει λίγο) η στο mi 4s (σχεδόν ίδιο με το mi4c άλλα με sd και ηχεία στα κάτω περίγραμμα αλά iphone και 64gb!) δηλαδή τι να πάρεις ?εγώ κάνω όσο μπορώ υπομονή και κρατιέμαι μέχρι το καλοκαίρι να το ξεκαθαρίσω λίγο στο μυαλό μου!
Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
Ο/H shinig έγραψε:
Ο/H brougos έγραψε:
Αντε καλα.........τελικα δεν θα παρω ποτε κινητο.........δηλαδη κανουμε ενα μηνα να κατασταλαξουμε και μολις γινει αυτο ,αντε ξανα απο την αρχη,,,,,,,,θα μεινω με το RN2 τελικα,,,,,,,
) η mi4c (που λογικά στην "καλή" έκδοση θα έχει πέσει λίγο) η στο mi 4s (σχεδόν ίδιο με το mi4c άλλα με sd και ηχεία στα κάτω περίγραμμα αλά iphone και 64gb!) δηλαδή τι να πάρεις ?εγώ κάνω όσο μπορώ υπομονή και κρατιέμαι μέχρι το καλοκαίρι να το ξεκαθαρίσω λίγο στο μυαλό μου!
-
-
Ο/H Xstos έγραψε:
Μην ανησυχείτε κύριοι!
Είμαστε 3 που το πάμε από μήνα σε μήνα για τον ίδιο λόγο,
αν και για μένα το τρίλημμα RN 3 Pro, Mi4s και το μικρό Μι5, που πιστεύω οτι δεν θα του χτυπήσουν την τιμή οι μαγαζάτορες.
Πάντως λογικά σε 1-1,5 μήνα θα έχουν ξεκαθαρίσει τα θέματα τιμών κτλ.
-
Ο/H Xstos έγραψε:
Μην ανησυχείτε κύριοι!
Πάντως λογικά σε 1-1,5 μήνα θα έχουν ξεκαθαρίσει τα θέματα τιμών κτλ
, οπότε ............................
-
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H Xstos έγραψε:
Μην ανησυχείτε κύριοι!
Πάντως λογικά σε 1-1,5 μήνα θα έχουν ξεκαθαρίσει τα θέματα τιμών κτλ
, οπότε ............................
-