Διαφήμιση

Προβληματική Οθόνη??

• Προβληματική Οθόνη??

Αγόρασα τον οκτώμβριο για την κοπέλα μου το ΜΙ4 4G 3G ram και έχει τώρα το εξής πρόβλημα. Σε κάποια σημεία της οθόνης το άσπρο γίνετε ρόζ. ΠΧ στην γραμμή διεύθυνσης , σε εικονίδια κτλ. Αλλά όχι όλη η οθόνη.

Δοκιμάζω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τπτ. (ΡΟΜ gtv stable 7.0.5). Μετά κολλήματα σε σημείο να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Δοκιμάζω την τελευταία fastboot rom και μετά καπάκι install την gtv 6.2.4 συνεχίζουν τα προβλήματα, install μέσω updater την 6.2.18. Τώρα έφτιαξε σαν χρήση αλλά μετά απο λίγο τσουπ ξανά τα χρώματα ροζ.

Τελικός είναι κάποιο bug, ιός η θέμα hardware? Αγορασμένο απο gearbest. Έψαξα τα θέματα αλλα δέν βρήκα παρόμοιο πρόβλημα σε άλλον. βρήκα κάτι παρόμοιο στο en.miui http://en.miui.com/thread-171446-1-1.html αλλά και εκεί δεν δίνουν απάντηση.

Οπότε παρακαλώ αν ξέρει κάποιος και μπορεί να με κατατοπίσει στο τι να κάνω ας απαντήσει.
    • Κανε ενα reboot => recovery mode, αφησε το λίγο έτσι και πες μου το βγάζει αυτό? Την ανωμαλία στα χρώματα εννοώ?
    • Ευχαριστώ για την απάντηση . Οχι τα χρώματα είναι μια χαρά . Βέβαια μπλέ είναι ενώ έχω πρόβλημα στο άσπρο. Αλλά όταν πειράζω στο μενου το cold η warm όλα καλά ενώ στο standar πάλι πρόβλημα. Επίσης όταν ξεκινάει το κινητό μετα το boot είναι καλά τα χρώματα . Μόλις πάει σε αναμονή πριν σβήσει γίνεται ασπρόμαυρη και μετά όταν ξανανοίξει μετά πάλι πρόβλημα με τα ρόζ.
    • Διαφήμιση
    • Οριστε και δύο φωτό για να καταλαβετε ακριβώς για τι μιλάω. Ή πρώτη είναι ή φωτό που πήρα από το κινητό και ή δεύτερη είναι screenshot που τραβήχτηκε από το mi4 και που φαίνεται οταν την βλέπω στο δικό μου μια χαρά. Είμαι πολύ μπερδεμένος στο που μπορεί να οφείλεται. Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει.
      Images
      • IMG_20160227_194911.jpg

33 kB, 600×800, viewed 119 times
      • received_10205964375530848.jpeg

11,62 kB, 450×800, viewed 143 times
    • Ναι, δοκίμασα και το προεπιλεγμένο . Μαλιστα οι φωτο είναι στο προεπιλεγμένο!! Το περίεργο είναι οτι το screenshot το δείχνει ροζ ακόμη και στο αλμπουμ ενώ όταν το βλέπω στο δικό μου κινητό είναι μια χαρά.
      Έκανα fastboot την 5.9.1 αμέσως μετα το πρώτο κλείδωμα οθόνης ξανά το πρόβλημα με τα ρόζ. Ακόμη ένα update προτεινόμενο απο τον updater τπτ δεν άλλαξε. Τώρα κάνω update την 6.2.25 αλλά πιθανόν θα συνεχίσει. Μάλλον είναι θέμα HW οπότε θα δώ για να το στείλω για επισκευή, και θα το αφήσω στην 6.2.25 cn για να μην μου πουν οτι το "πείραξα" και είναι εκτός εγγύησης. Αυτά!! Θα ανανεώσω το θέμα όταν έχω νεώτερα απο gearbest και να ξέρουν τυχών αλλοι που αντιμετωπίσουν το ίδιο.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην panossssss ().

• καλημέρα, όλες αυτές τις Ρομ τις εβαζες με απλό update? Έκανες τα wipes ή factory reset? Μιλάμε για ελληνικές Ρομ ή ξένες? Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για τις ξένες (αν και πάλι δεν δικαιολογεί το όλο θέμα)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H panossssss έγραψε:

Είμαι πολύ μπερδεμένος στο που μπορεί να οφείλεται. Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει.
      Hardware είναι μάλλον (το πέρασα και εγω αυτό αλλα με οριζόντιες γραμμές) και γινεται γιατι όταν βγάζεις φωτο με τρίτο μέσο βλέπεις αυτό που δείχνει πραγματκά η οθόνη ενω το screesnshot που τραβας απο την συσκευή είναι στην ουσία αποτύπωση της εξόδου του GPU, και όχι τι δείχνει η οθόνη..
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

καλημέρα, όλες αυτές τις Ρομ τις εβαζες με απλό update? Έκανες τα wipes ή factory reset? Μιλάμε για ελληνικές Ρομ ή ξένες? Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για τις ξένες (αν και πάλι δεν δικαιολογεί το όλο θέμα)
      Μιλάμε για ελληνικές με όλα τα wipe μετά ξένες fastboot πάλι με wipe all, και τελειώνοντας στο σημείο που το άφησα μέχρι να απαντήσουν οι κινεζοι στην 6.2.25 ελληνική με όλα τα wipe πάλι.

Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H panossssss έγραψε:

Είμαι πολύ μπερδεμένος στο που μπορεί να οφείλεται. Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει.
      Hardware είναι μάλλον (το πέρασα και εγω αυτό αλλα με οριζόντιες γραμμές) και γινεται γιατι όταν βγάζεις φωτο με τρίτο μέσο βλέπεις αυτό που δείχνει πραγματκά η οθόνη ενω το screesnshot που τραβας απο την συσκευή είναι στην ουσία αποτύπωση της εξόδου του GPU, και όχι τι δείχνει η οθόνη..
      Αυτό που με μπερδεύει ακόμη πιο πολύ είναι οτι βλέποντας το αποθηκευμένο screenshot φαίνεται προβληματικό στο mi4 (μιλάμε θέαση της αποθηκευμένης εικόνας) ενώ με μεταφορά αρχείου στο δικό μου mi3 φαίνεται μιά χαρά!! Όντως HW πρέπει ναναι δεν μπορεί ξαφνικά όλες οι ρομ να απέκτησαν πρόβλημα.

Δείτε και εικόνα απο την εφαρμογή του fb.

Μόλις το γυρίσω σε cold χρώματα όλα καλά. Αλλά με την αναμενόμενη αλλαγή στα χρώματα γενικά.
      Images
      • IMG_20160227_222131.jpg

64,07 kB, 600×800, viewed 114 times
    • Ειχα σχεδον το ιδιο προβλημα αλλα σε πολυ μικροτερο βαθμο ροζ αποχρωσεις οι οποιες γινονταν αισθητες σε πλαγιες γωνιες θεασης κυριως. Αυτο το θεμα ομως το ειχα μετα απο αλλαγη οθονης. Στην official οθονη δεν ειχα τετοιο θεμα.
      Xiaomi Redmi Note 8T