Διαφήμιση

Redmi note 2

• Καλησπέρα και συγχαρητήριά για την πολυ καλη δουλεια που κανετε. Ειμαι νεος χρηστης και μελος αυτου του φορουμ και οπως ειναι φυσικο εχω καποιες απορειες.
      Πριν λιγες μερες παρελαβα το redmi note 2 και αφου ακολουθησα ολες τις οδηγειες εκανα καθαρη εγκατασταση και εβαλα την Ελληνικη dev rom xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.1.29
      Ολη η διαδικασια ολοκληρωθηκε με επιτυχια και πραγματι ειναι πολυ καλη στη λειτουργια της μεχρι στιγμης. Το μονο σημαντικο προβλημα-δυσλειτουργια που αντιμετωπισα εχει να κανει με την λειτουργια του bluetooth headset μου, οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη και πατιεται το κουμπι του. Αυτο που συμβαινει ειναι να γινεται κληση του τελευταίου κληθεντος αριθμου οταν πατηθει το κουμπι απο το bluetooth (headset) και ενω ειναι κλειστη-κλειδωμενη η οθονη. Αυτο ειναι και ενοχλητικο γιατι μπορει να καλεσω καποιον χωρις να το θελω αλλα και αν δεν το καταλαβω εγκαιρως μπορει να υπαρξει μεγαλη χρεωση στον λογαριασμο. Υπαρχει καποιος τροπος προκειμενου να λυθει αυτο το προβλημα??? Σε προηγουμενο dual sim κινητο που ειχα πριν απο καθε κληση επρεπε να γινει επιλογη της sim με την οποια θα γινει η κληση οποτε οταν ηταν κλειστη η οθονη ακομα και αν πατιοταν το κουμπι δεν γινοταν η κληση. Υπαρχει δυνατοτητα για ακυρωση της αντιστροφης μετρησης που εμφανιζει διπλα απο την sim πριν γινει η κληση ???
      Επειδη δεν εχω χρησημοποιησει αλλη rom υπαρχει καποια αλλη προηγουμενη ή επομενη που να μην εμφανιζει αυτο το προβλημα? και αν ναι για να βαλω καποια προηγουμενη τι πρεπει να κανω????
      Ευχαριστω