εχω προβλημα με το wifi αποσυνδεεται συνεχως
το wifi χανει της ρυθμισεις του
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H zisis1 έγραψε:
εχω προβλημα με το wifi αποσυνδεεται συνεχως
Έχεις βεβαιωθεί ότι δεν έχεις θέμα με το router; (ποιό router έχεις έτσι από περιέργεια;) Άλλες συσκευές στο σπίτι λειτουργούν εντάξει; -
καλησπερα εχω το xiaomi redmi note 2 η ρομ που εχω ειναι η 7.1.3.0 stable οταν συνδεομαι στο router μου μετα απο 5-10 λεπτα αποσυνδεεται απο μονο του
zte ειναι το router του οτε ναι το παλιο μου κινητο nokia lumia 530 και ο υπολογιστης ειναι κανονικα συνδεδεμενα -
Ο/H zisis1 έγραψε:
καλησπερα εχω το xiaomi redmi note 2 η ρομ που εχω ειναι η 7.1.3.0 stable οταν συνδεομαι στο router μου μετα απο 5-10 λεπτα αποσυνδεεται απο μονο του
zte ειναι το router του οτε ναι το παλιο μου κινητο nokia lumia 530 και ο υπολογιστης ειναι κανονικα συνδεδεμενα
-
τιποτα θα ξαναπερασω την ρομ απο την αρχη δεν βλεπω αλλη λυση
-
Ο/H zisis1 έγραψε:
τιποτα θα ξαναπερασω την ρομ απο την αρχη δεν βλεπω αλλη λυση
-
μολις εκανα swipe τα παντα apo to advanced τωρα ξερεις πως το ξαναφλασαρω
-
Ο/H zisis1 έγραψε:
μολις εκανα swipe τα παντα apo to advanced τωρα ξερεις πως το ξαναφλασαρω
Μπες στο Twrp Recovery 0 σύνδεσέ το στο PC σου και θα δεις τους φακέλους της συσκευής σου.
Ρίχνεις μέσα την ROM που θέλεις χύμα, και κάνεις Install από το Recovery.
Και μην ξεχάσεις στο αρχικό Setup της συσκευής σου να έχεις τα Αγγλικά ως επιλεγμένη γλώσσα. -
-
Ο/H zisis1 έγραψε:
οχι ενταξει διεγραψα το παλιο λογισμικο και μεσω του twrp με καλωδιο otg συνδεσα το κινητο και εκανα το εγκατασταση την ελληνικη stable miui 7.1.3.0 μεσω flash memory εγινε κανονικα δουλευει για την ωρα ειναι σωστος ο τροπος η θα εχω θεματα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες