Γεια σας παιδιά, δεν παρακολουθώ πάνω από ένα μήνα την σελίδα αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για εσάς και είπα να βασιστώ πάνω σας τώρα που χρειάζομαι βοήθεια.. όπως καταλαβαίνετε είμαι τελείως άσχετος με το όλο θέμα ''πέρασμα των ρομ'' . Αγόρασα το xiaomi mi4 με android version (4.4.4 stable) η οποία δεν μου άρεσε και θέλω (για πρώτη φορά στη ζωή μου) να περάσω ρομ, την τελευταία developer ρομ του mi4. Έχω διαβάσει πως είναι πολύ εύκολο το πέρασμα, αλλά μετά από ώρες που έψαχνα και διάβαζα για το όλο θέμα( για το πως περνάς τις ρόμ κτλ.) έχω μπερδευτεί τόσο πολύ με τις ορολογίες και τις διαδικασίες που δεν ξέρω που παν τα τέσσερα. Θα ήθελα μια μεγάλη βοήθεια, να με καθοδηγήσετε όσο ποιο απλοϊκά μπορείτε ώστε να ξεκαθαρίσω τα πράγματα στο μυαλό μου και να καταφέρω να περάσω επιτέλους την ρομ στο κινητό. Έκανα μια απόπειρα αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να κατεβάσω την τελευταία ρομ στον Η/Υ και να την περάσω από τον Η/Υ στο κινητό. Ξαναλέω είμαι τελείως άπειρος με αυτά τα πράγματα οπότε αν κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει από την αρχή το όλο πέρασμα των ρομ ή να μου δείξει κανέναν σύνδεσμο τον οποίο παρέλειψα, που να τα εξηγεί όλα απλοϊκά και καθαρά θα του ήμουν υπόχρεος. Συγγνώμη αν σας κούρασα!!
Ευχαριστώ πολύ!!
Ευχαριστώ πολύ!!