Λοιπόν σήμερα αποφάσισα να εγκαταστήσω τη νέα rom αφού άκουσα τόσο καλό λόγια. Ξεκινάω λοιπόν και παίρνω back up μέσω TWRP (2.8.7.0 by cloud) αλλά και μέσω Titanium για να είμαι πλήρες καλυμμένος. Κάνω wipe delvik cache και cache και κάνω flash τη νέα rom. Κάπου εδώ ξεκινάει ο γολγοθάς μου. Μου έρχεται το πρώτο error αφού έχει ξεκινήσει η διαδικασία. Λέω οκ ας κάνω ένα reboot και να το κάνω μέσω updater. Το κινητό κόλλησε στο MI logo. Δεν πειράζει όμως έχω κάνει πλήρες back up. Πάω να κάνω restore και μου εμφανίζει το εξής λάθος : E: extractTarFork() process ended with ERROR=255... Άρα το κινητό έχει κολλήσει στο αρχικό logo και δεν κάνει restore με τίποτα... Νομίζω κάπου εκεί έκανα και ένα πλήρες format αλλά δεν θυμάμαι αν όντως το έκανα. Το αποτέλεσμα τώρα είναι ότι το κινητό είναι άδειο. Ας ξανά κάνω Install τη rom και μου βγάζει πάλι αυτό το error: E: Unable to mount '/system' και μετά τη δεύτερη προσπάθεια το error: E: Error executing updater binary in zip '/ external_sd/xiaomi-miui-hellas-5.0κτλ.zip'.
Αφού έκανα τα πάντα λέω ας κάνω ξανά clean install τα πάντα από την αρχή. Έλα που και εδώ όμως πλέον έχω θέμα (εξού και ο τίτλος ως bricked). Όποτε πάω να κάνω εγκατάσταση μέσω fastboot τη english rom μου εμφανίζει mismatching image and device error και είμαι αυτή τη στιγμή με ένα κινητό που δεν κάνει τίποτα. Καμία λύση; Ούτε δύο μήνες δεν το έχω το κινητό :Ρ
ΥΓ: Το back up του TWRP το φόρτωσα στην εξωτερική Sd. Μήπως αυτό προκάλεσε τίποτα;
ΥΓ1: Το κινητό συνεχίζει να μπαίνει σε TWRP αλλά και σε fastboot mode. Απλά δεν προχωράει μετά το εικονίδιο.
Αφού έκανα τα πάντα λέω ας κάνω ξανά clean install τα πάντα από την αρχή. Έλα που και εδώ όμως πλέον έχω θέμα (εξού και ο τίτλος ως bricked). Όποτε πάω να κάνω εγκατάσταση μέσω fastboot τη english rom μου εμφανίζει mismatching image and device error και είμαι αυτή τη στιγμή με ένα κινητό που δεν κάνει τίποτα. Καμία λύση; Ούτε δύο μήνες δεν το έχω το κινητό :Ρ
ΥΓ: Το back up του TWRP το φόρτωσα στην εξωτερική Sd. Μήπως αυτό προκάλεσε τίποτα;
ΥΓ1: Το κινητό συνεχίζει να μπαίνει σε TWRP αλλά και σε fastboot mode. Απλά δεν προχωράει μετά το εικονίδιο.