Καλησπερα σας. Εδω κ 2 εβδομαδες κατοχος του mi4 lte 16GB. Σημερα ειναι η τριτη φορα που μου εμφανισε το συγκεκριμενο προβλημα. Ενω το ειχα στο κομοδινο το κοιταξα να δω αν εχω καποιο μυνημα κ μετα την οθονη κλειδωματος μου ζητησε να βαλω κωδικο pin για ξεκλειδωμα της καρτας sim. Κ επανω στο σημα ειχε το γνωστο "x" κ διπλα ανενεργες τις μπαρες σηματος. Ειναι η τριτη φορα που το κανει αυτο στις 5 τελευταιες ημερες. Την δευτερη φορα μαλιστα μου εβγαλε κ ενα μυνημα απο to mi-cloud (δεν το εχω ενεργοποιησει) αν θυμαμαι καλα οτι ανιχνευτηκε νεα καρτα. Για να προλαβω ερωτησεις σας : Το κινητο ειναι σε wallet case κ ξεχωριστο τσαντακι απο την 1η ημερα αγορας κ το υπερ-προσεχω οπως ολα τα κινητα που περασανε απο τα χερια μου. Το κινητο δεν εχει πεσει ουτε σε μαξιλαρι που λεει ο λογος. Η καρτα sim ειναι της Wind κ αυτην καινουργια 20 ημερων την εβγαλα λιγο πριν μου ερθει το κινητο. Το κινητο ειναι αγορασμενο απο το απατεωνο-ΜΙΝΙDEAL στο οποιο καλυτερα να κανεις χαρακιρι παρα να τους πεις κατι για εγγυηση. Εχω μονιμα συνδεμενο το βραχιολακι το mi-band 1s κ μονιμα ανοικτες τις εφαρμογες mi fit + Miband Tools οπως επισης κ το bluetooth κ τα δεδομενα. Μιας κ εχω εφεση μονο σε επισκευες Hardware παρακαλω οι εμπειροι σε θεματα software ας δωσουνε τα φωτα κ τις συμβουλες τους γιατι η χαρα που ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου κινητου δεν θελω να μετατραπει σε απογοητευση. Ειναι βλακεια να εχεις το κινητο στο τσαντακι μεσης κ ν κλεινει μονο του την σιμ κ μετα να σε ρωτανε γιατι εχεις κλειστο το κινητο κ να μενεις παγωτο απο το ξαφνιασμα.
Πρόβλημα sim card - Βαλτε κωδικο pin
-
-
Ποια ρομ έχεις ? Μήπως είναι πρόβλημα της ρομ τα reboot που κάνει
-
Εχω την τελευταια ελληνικη απτο φορουμ μας GTV 7.1 stable 7.1.3.0. Βασικα δεν νομιζω να κανει reboot γενικο. Αφου ολες οι εφαρμογες ειναι ανοικτες εκει π τις αφησα. Αυτο δειχνει σαν να αφαιρεις hotswap την καρτα sim κ να την τοποθετεις ξανα. Θα δοκιμασω το βραδακι να βγαλω κ να ξαναβαλω την σιμ αν κ δεν εχει νοημα αυτο εφοσον το κινητο την αναγνωρισε κ δουλευε καλα απο την πρωτη στιγμη τοποθετησης. Μακαρι να ειναι κανενα μικρο θεματακι της rom κ να γλυτωσω το μπλεξιμο με το scum-Minideal.com. Αν κ δεν νομιζω να το γλυτωσω γιατι μου εκανε χθες κ ενα κολπακι δεν φορτιζε αλλα επανηλθε αμεσως.
-
Πάρε ένα backup των εφαρμογών σου και κάνε ένα Wipe, μετά κάνε 2 επανεκκινήσεις και κάνε restore τις εφαρμογές σου!
Μην ξεχάσεις να πάρεις και τις επαφές, τα μηνύματα και το αρχείο κλήσεων!Xiaomi Mi4 White 16GB/4G/3GB
Xiaomi Redmi Note 4 High Edition Black
Xiaomi Redmi 4 Pro SD Edition Black
Xiaomi Mi 10 8GB/128GB (Umi)
Xiaomi Redmi Note 11 4G/4GB/64GB
-
Ο/H PanosLa έγραψε:
Θα δοκιμασω το βραδακι να βγαλω κ να ξαναβαλω την σιμ αν κ δεν εχει νοημα αυτο εφοσον το κινητο την αναγνωρισε κ δουλευε καλα απο την πρωτη στιγμη τοποθετησης.
Το reboot μην το αποκλείεις...δεν κλείνουν οι εφαρμογές στο reboot τελείως...(συνεχίζουν να εμφανίζονται στις πρόσφατες)
Αν δεις οτι συνεχίζει το πρόβλημα ίσως κάτι δεν έχει κάτσει καλά στη rom...εγώ στη θέση σου θα έκανα wipes και επανεγκατάσταση..αλλά θα την ξανακατέβαζα καλού κακού..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0