Γεια χαρά παιδες.
Πριν καμιά βδομαδα παρέλαβα εκ Κινας το Note 3, πρώτο smartphone που πιάνω στα χερια μου.
Το τηλέφωνο ήρθε με αγγλικό μενού, καθώς και αρκετές κινέζικες εφαρμογές. Δεν έβαλα ακόμα το sim μου, καθως ήθελα πρώτα να δω τι θα κάνω απο αποψη λογισμικού.
Ακόμα όμως ομολογώ οτι δεν έχω βγάλει καμιά ακρή
αντίθετα ψιλο-έχω χάσει τη μπάλα. Ψαχνωντας για το τι παίζει με software έχω βρεί ένα τεράστιο ογκο απο πληροφορίες, οι οποίες δυστυχώς δεν ειναι και αρκετά λεπτομερείς (για μένα καθώς δεν έχω ξαναδουλέψει smartphone). Υπάρχει κάποιο wiki να εξηγεί την ορολογία?
Ως προς το software, πως θα ηταν πιο σκοπιμο να κινηθώ? Αυτό που θέλω βασικά είναι να βγάλω όλη την κινέζικη σαβούρα, και το τηλέφωνο να μη σπαταλάει πόρους σε αχρηστα πράγματα (πχ είναι δυνατον να έχει διαθέσιμα μόνο 1.1 gb ram? Που στο διάολο πάει το υπόλοιπο?). Ποια rom θα μου προτείνατε να βάλω? Δεν εχω θέμα ελληνικά-αγγλικα, αρκεί να είναι lightweight και να δέχεται cracked apps.
Το τηλέφωνο αγοράστηκε απο aliexpress, μαγαζί Topmall china. Στο about μου λέει:
Model number Redmi Note 3
Android version 5.0.2 LRX22G
MIUI VERSION: MIUI MIU| Stable
MIUI7.0.19.0(LHN CNCJ)
CPU: Octa0core 2.0 GHZ
RAM: 3.00 GB
Internal memory: 26.22 gb available
Baseband version MOLY.LR9.W142
3.MD.LWTG.MO.V
24.P44
Kernel version 3.10.61+94F7795B
-71019-0F58104D
Build number LRX22G
Αν βγάζει κάποιος άκρη απο όλα αυτα ας στείλει ένα reply
Cheers
Πριν καμιά βδομαδα παρέλαβα εκ Κινας το Note 3, πρώτο smartphone που πιάνω στα χερια μου.
Το τηλέφωνο ήρθε με αγγλικό μενού, καθώς και αρκετές κινέζικες εφαρμογές. Δεν έβαλα ακόμα το sim μου, καθως ήθελα πρώτα να δω τι θα κάνω απο αποψη λογισμικού.
Ακόμα όμως ομολογώ οτι δεν έχω βγάλει καμιά ακρή

Ως προς το software, πως θα ηταν πιο σκοπιμο να κινηθώ? Αυτό που θέλω βασικά είναι να βγάλω όλη την κινέζικη σαβούρα, και το τηλέφωνο να μη σπαταλάει πόρους σε αχρηστα πράγματα (πχ είναι δυνατον να έχει διαθέσιμα μόνο 1.1 gb ram? Που στο διάολο πάει το υπόλοιπο?). Ποια rom θα μου προτείνατε να βάλω? Δεν εχω θέμα ελληνικά-αγγλικα, αρκεί να είναι lightweight και να δέχεται cracked apps.
Το τηλέφωνο αγοράστηκε απο aliexpress, μαγαζί Topmall china. Στο about μου λέει:
Model number Redmi Note 3
Android version 5.0.2 LRX22G
MIUI VERSION: MIUI MIU| Stable
MIUI7.0.19.0(LHN CNCJ)
CPU: Octa0core 2.0 GHZ
RAM: 3.00 GB
Internal memory: 26.22 gb available
Baseband version MOLY.LR9.W142
3.MD.LWTG.MO.V
24.P44
Kernel version 3.10.61+94F7795B
-71019-0F58104D