Διαφήμιση

Led φωτισμός

• Led φωτισμός

Καλησπέρα! Έχω μερικές απορίες. Αρχικά το Led φωτάκι...ενώ από τις ρυθμίσεις έχω σε ειδοποιήσεις μηνύματα και κλείσεις τα χρώματα μπλε, λευκό και κυανό, όταν μου έρχεται ειδοποίηση από το messenger το εμφανίζει με πράσινο led φωτάκι, μηπως γίνεται να το αλλάξω από κάπου? Επίσης όταν κατεβάζω την μπάρα η οποία έχει τα wifi-φακός-δεδομένα κλπ πάνω από αυτά έχει μια γραμμή αναζήτησης μπορώ με κάποιον τρόπο να την βγάλω? Και τελευταία είναι οτι όταν μπαίνω στη μουσική μου βγάζει κάτι κινέζικα και λέει open app.
      Ααα έχω κάνει καθαρή εγκάσταση της ελληνικής rom! (και ευχαριστώ και για τα βήματα που έχετε βάλει!!! με κατατόπισαν πλήρως) ^^
    • Λοιπόν δεν εξηγείς ποια ελληνική έχεις και εάν είναι η stable ή η developers. Ανακάλυψα και εγώ στις 2 τελευταίες ελληνικές stable ρομ, ακριβώς το ίδιο. Ενώ επιλέγω τα χρώματα και εγώ σε όλα. Συγκεκριμένα μας ενδιαφέρει το led ειδοποίησης. Γιατί κάτι τέτοιο είναι όταν σου έρχεται μήνυμα από το messenger. Ενώ αλλάζεις χρώματα π.χ. σε e-mail θα σου έρθει το χρώμα και γενικότερα σε όλα λειτουργεί. Εκτός από το συγκεκριμένο που βγαίνει στάνταρτ πράσινο. Θεωρώ ότι είναι ένα μικρό bug της ρομ.
      Μετά από παρότρυνση φίλου ενώ είχα κάνει καθαρή εγκατάσταση, να κάνω ξανά μέσω flashtool αυτή την φορά. Και πάλι το ίδιο. Οπότε είτε μένεις εκεί με το να έχεις πράσινο led, που εγώ έτσι θα κάνω γιατί γενικότερα η stable κατ' εμέ είναι καλύτερη. Είτε πας στην τελευταία developers που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και φαντάζομαι ότι δεν θα έχεις πρόβλημα.
      Η γραμμή αναζήτησης δεν φεύγει τουλάχιστον από ότι ξέρω εγώ. Για να σου βγάζει κινέζικα η μουσική, φαντάζομαι ότι ίσως δεν έχεις κάνει σωστά την διαδικασία; Γιατί δεν υπάρχουν κινέζικα στις εφαρμογές σε ελληνικές ρομ.
      zaf_4 --> Zafeira
    • Λοιπόν αρχικά δεν είμαι σίγουρη για το αν είναι η stable ή η developer, πως μπορώ να το δω? Αυτό με την μουσική είναι οκ τώρα :D . Thaaanks για το help ^^ ^^
    • Διαφήμιση
    • Μπαίνεις στις ρυθμίσεις --> τέρμα κάτω στο -> Σχετικά με το τηλέφωνο ->στην έκδοση MIUI ( γράφει τι έχεις βάλει). Και η ερώτηση μου είναι πως πέρασες καθαρή εγκατάσταση χωρίς να ξέρεις ποια ρομ έβαλες; Εσύ το έκανες ή σε βοήθησαν;

Και κάτι off topic εφόσον είσαι και εσύ κοπέλα, βάλε για να ξέρουμε, δεν είμαστε και πολλές εδώ μέσα.
      zaf_4 --> Zafeira
    • Ναι είχα και μία βοήθεια είναι η αλήθεια!!! developer είναι η ρομ που έβαλα! Α και κάτι ακόμα που πρόσεξα στο Messenger αν κάποιος μου στείλει μια φωτογραφία στο chat αργεί πάρα πολύ να την εμφανίσει και αν την ανοίξω δεν την ανοίγει...παίζει να φταίει το messenger γι'αυτό ή δεν ξέρω και εγώ τι? :/
    • Ο/H zaf_4 έγραψε:

Μπαίνεις στις ρυθμίσεις --> τέρμα κάτω στο -> Σχετικά με το τηλέφωνο ->στην έκδοση MIUI ( γράφει τι έχεις βάλει).
      Κάνε αυτό που σου ζητάει η Ζαφείρα για να μπορέσουμε να συνεννοηθουμε και να σε βοηθησουμε.
      Δώσε μας ένα screenshot για αρχή κι έπειτα πες μας ακριβώς ποιον οδηγό ακολούθησες για καθαρή εγκατάσταση
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Image Resized ().

• Διαφήμιση
    • Έχω 2 απορίες εάν θες μου απαντάς. 1ον πόση βοήθεια πήρες; Εσύ την έβαλες ή τελικά κάποιος φίλος σου;
      2ον το μόνο θέμα σου είναι τελικά το το led που είναι μόνο πράσινο για ειδοποίηση στο messenger; Εάν ναι θεωρώ ότι δεν είναι τόσο κακό. Η stable ρομ γενικότερα είναι πολύ καλή.
      Τώρα εάν σε ενοχλεί μπορείς να πας στην τελευταία developers που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Μεγειά το κινητό και θα το ευχαριστηθείς, είμαι σίγουρη.
      zaf_4 --> Zafeira
    • Εγώ την έβαλα λίγη βοήθεια πήρα του τύπου που να βρω to site ποια ρομ να βάλω...! Ντάξει δεν έχω πρόβλημα να είναι πράσινο απλά είπα μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που το αλλάζει αλλιώς είναι κομπλέ! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου και παίζει να σε κούρασα και λίγο με το θεματάκι! :pinch:
    • Κοίτα όχι εφόσον άνοιξες θέμα σχετικά με αυτό το πρόβλημα, κατανοητό και ίσως βοηθήσει κανέναν άλλον ή κάποιος βρει την απάντηση. Προς το παρόν, δεν έχω βρει λύση και εγώ στο θέμα με το led. Αν βγάλω άκρη, θα ενημερώσω. Όπως και να έχει καλώς ήρθες στην παρέα της miui.
      zaf_4 --> Zafeira