Χθες παρελαβα την συσκευη με εγκατεστημενη την multilanguage rom που μου σταλθηκε απο το vickmall..Μετα απο 10 με 20 λεπτα χρησης η συσκευη εκανε reboot και κολουσε στην μαυρη οθονη με το logo της xiaomi..Αυτο επαναληφθηκε αρκετες φορες εως οτου αποφασισα να κανω Back up and Reset..Ακομα και τωρα το προβληα συνεχιζει να υπαρχει..Φταιει η rom η υπαρχει προβλημα με το hardware της συσκευης..?Χρειαζομαι επιγοντως την βοηθεια σας..Ευχαριστω προκαταβολικα..
Επαναλαμβανομενο reboot συσκευης
-
-
Φίλε μου ξεκίνα διαδικασίες.....Πέρνα Global stable εάν είναι ξεκλείδωτο ή έχεις δικαίωμα συνέχισε με με miunlock, dev chinese, twrp και τέλος την Ελληνική. Εάν πάλι αυτά που σου γράφω σου φαίνονται κινέζικα απλά ζήτα βοήθεια από κάποιον πού μπορεί να δει το κινητό από κοντά. Εάν απο την άλλη θες να το στείλεις πίσω λόγο εγγύησης πράξε το.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Καλησπέρα matador,
ακολούθα τον οδηγό στο παρακάτω λινκ και εγκατέστησε την dev rom Που προτείνει!!
[MIUI DEVICE TEAM] Flash(Unbrick) Redmi Note 3(Snapdrgn) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
λογικά μετά θα είσαι οκ!! Από κει και πέρα αν θες να ξεκλειδώσεις τον bootloader για να βάλεις ελληνική θα είσαι έτοιμος με αυτή τη ρομ για όταν λάβεις το οκ από την xiaomi! Αλλά δες αν στρώσει το κινητό και εδώ είμαστε πάλι! -
Καλησπέρα στην παρέα,
και το δικό μου Redmi note 3 pro είναι κολλημένο στο λογότυπο ΜΙ, με πάτημα του πλήκτρου on/off δεν σβήνει αλλά κάνει επανεκκίνηση. Το Κινητό έχει ξεκλείδωτο bootloader αλλά ενώ περάστηκε η TWRP με τις οδηγίες του dante, δεν φορτώθηκε ποτέ το TWRP recovery στην επανεκκίνηση. Κάποια ιδέα για το πως να επανέλθει το κινητό; Δοκίμασα τον παραπάνω οδηγό του προηγούμενου post αλλά δεν λειτουργεί έχει διαφορές. Τι μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Μπαίνει fastboot? Αν ναι ξαναπερνα twrp και προσπάθησε να το κάνεις να δουλέψει. Δες και τα αρχεία και οδηγίες που έχω ποσταρει και γω στην Ελληνική ρομ
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Μπαίνει fastboot, αλλά κατέβασα το TWRP από αυτόν τον οδηγό [Device Team] TWRP 3.0 Root for Redmi Note 3 Snapdragon 650 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum και για να περαστεί πρέπει πρώτα να ανάψει η συσκευή ώστε να την επανεκκινήσει το ίδιο σε fastboot. Επίσης όταν συνδέω την συσκευή (σε άλλο υπολογιστή) το εμφανίζει στη διαχείριση συσκευών σαν android αλλά με θαυμαστικό και το miflash δεν την αναγνωρίζει κατά συνέπεια μήπως και μπορούσα να φλασάρω κάποια ρομ με το miflash.
-
Εγώ το εγκατεστησα με εντολές και όχι με το bat αρχείο. Γράφω τα βήματα στο άλλο νήμα
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H BLACKMAN έγραψε:
xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=112580#post112580
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0