καλησπερα.σημερα μουρθε ενας λογαριασμος 50 ευρω πανω του συνηθισμενου.πηρα τηλεφωνο μου λενε 277 αστικες χρεωσεις αγνωστες.προφανως καποιος με χακαρε.εχω αρχισει ηδη καποιες κινησεις.αλλα λεω με τα ρουταρισματα εγινε η δουλεια.τοσα χρονια με το samsung s2 κανενα προβλημα.εχει κανεις ιδεες πως να το αντιμετωπισω?να προστατευτω?αλλιως ακυρωνω,πεταω ..
επιπλεον χρεωσεις sms αγνωστες σε xiaomi redmi note
-
-
να προσεχεις πως απαντάς τα sms και τις κλήσεις που σου έρχονται απο αγνωστους...
-
Ο/H makymro έγραψε:
να προσεχεις πως απαντάς τα sms και τις κλήσεις που σου έρχονται απο αγνωστους...
Να μην ανοίγεις μηνύματα που είναι από αγνώστους αριθμούς.
Και πρόσεχε μήπως εν αγνοία σου κάποιος στο περιβάλλον σου όντως έκανε χρήση της συσκευής σου... -
Κάνε το απλό...ενεργοποίησε την αυτόματη καταγραφή κλήσεων...κάνε και τον φάκελο αποθήκευσης "ιδιωτικό" για να μην μπορούν να τον βρουν...και περίμενε στην "γωνία" που λένε.
Κάνε και έναν έλεγχο στις επιλογές "Προώθηση κλήσεων" μην έχει ενεργοποιηθεί τίποτα... -
Ο/H 6adriano7 έγραψε:
αλλα λεω με τα ρουταρισματα εγινε η δουλεια.
Αυτό που σου είπε η @makymro είναι το σωστό... Έχεις απαντήσει σε sms ή σε άγνωστη κληση που ήταν "ύποπτη" (μάλλον κάποιος ΑΓΝΩΣΤΟΣ σου έκανε αναπάντητη και εσύ πήρες πίσω να δεις ποιός ήταν και ...τσουπ, έπεσες στη παγίδα!) -
παιδια αναπαντητες αγνωστες και sms αγνωστα δεν απανταω πισω.το μονο που μπορει ναχω κανει ειναι να ανοιξω κανα e-mail η' sms να δω τι ειναι.οχι να στειλω απαντηση.αν μονο με το ανοιγμα γινεται η δουλεια ..και παλι μιλαω για εξαιρεση.συνηθως τα σβηνω αμεσως.τωρα NasDriver δεν πολυκαταλαβα πως να τα κανω αυτα που μου ειπες.θα προσπαθησω.για τωρα ξαναχρησιμοποιω το παλιο μου κινητο.ευχαριστω για τις απαντησεις.
-
Πατάς το εικονίδιο "Τηλέφωνο" ---> ΄μετά πατάς παρατεταμένα κάτω αριστερά το κουμπί με τις 3 γραμμές "Ξ" ---> "Ρυθμίσεις προώθησης κλήσεων"...και δες τις επιλογές που έχει
-
-
-
-
-
λοιπον παιδια .. εγιναν 277 sms ανα καποια δευτετερολεπτα σε διαρκεια μιας ωρας αξιας 38 ευρω προ φπα.το τηλεφωνο ειναι γνωστου μου.αλλα εγιναν στο σταθερο τηλεφωνο του γνωστου μου.δεν ξερω αν μπερδευτηκα και εστειλα καποιο μηνυμα στην επιλογη σταθερου αντι κινητου.αλλα 277 σιγουρα οχι.μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση επαναμβανομενη?please βοηθεια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες