οταν δεχομαι μια κληση την απαντω κανονικα και αμεσως η οθονη γινετε μαυρη και ετσι παρολο που ακουω κανονικα το συνομιλητη μου δε μπορω να χρησιμοποιησω το τηλ. καθολου. πχ δε μπορεις να βαλεις ανοικτη ακροαση.. να δεις ενα μηνυμα...και αμα μετα το τελος της κλησης αυτος που μιλαω δεν το κλεισει το τηλ δε μπορω ουτε να το κλεισω. αυτο γινετε και με τις 3 τελευταιες ρομ. developer φυσικα. αν εχει κανεις καμια ιδεα....τι κανω για αυτο...
mi note pro προβλημα με οθονη απαντησης κλησης.
-
-
Έκανες κανένα wipe της cache και dalvik cache μήπως και στρώσει;Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ναι έχω κάνει αλλά κάνει τα ίδια. Το κάνει περιοδικα όχι πάντα. Τι να πω ίσως είναι πρόβλημα της συσκευής μου και όχι του λογισμικού. Κρίμα πάντως γιατί είναι πολύ σπαστικο.......
-
Με την 6.3.24/25 μου το είχε παρουσιάσει κι εμένα 3 φορές.
Με την 6.3.31 οι κλήσεις που έχω δεχτεί είναι μικρής διάρκειας και δεν έχω προλάβει να το ελέγξω. -
Ο/H cactos1977 έγραψε:
οταν δεχομαι μια κληση την απαντω κανονικα και αμεσως η οθονη γινετε μαυρη και ετσι παρολο που ακουω κανονικα το συνομιλητη μου δε μπορω να χρησιμοποιησω το τηλ. καθολου. πχ δε μπορεις να βαλεις ανοικτη ακροαση.. να δεις ενα μηνυμα...και αμα μετα το τελος της κλησης αυτος που μιλαω δεν το κλεισει το τηλ δε μπορω ουτε να το κλεισω. αυτο γινετε και με τις 3 τελευταιες ρομ. developer φυσικα. αν εχει κανεις καμια ιδεα....τι κανω για αυτο...
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
μεμβρανη δεν έχω. Όταν κολαει η οθόνη ούτε το πλήκτρο έντασης την επαναφέρει. Ας δούμε και τη νέα ρομ αύριο και ελπίζω να διορθωθεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0