Αντιμετωπίζω εδω και πεντε μέρες πρόβλημα με battery drain σε συσκευή REDMI2 PRO 2GB TD!Η μπαταρία αποφορτίζει τάχιστα!Προσπάθησα να λύσω το πρόβλημα σε προηγούμενη δημοσίευσή μου με την βοήθεια του NASDRIVER και του YANNIST (ευχαριστώ πολύ τα παιδιά) χωρίς όμως επιτυχία!Ψάχνοντας διαπίστωσα πως το πρόβλημα οφείλεται στην συνεχή λειτουργία του media server (διακομιστής δεδομένων) ο οποίος καταναλώνει γύρω στο 46% της μπαταρίας.Επίσης διαπίστωσα πως το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι ένα bug που εμφανίζεται σε πολλά REDMI2 ...το λεγόμενο mediaserver bug..το οποίο αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες redmi2 (MEDIASERVER BUG FIX - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum). Με λίγα λόγια το πρόβλημα λένε πως έγκειται στο οτι ο media server δεν μπορεί να διαβάσει τα .mkv αρχεία και καταναλώνει συνεχώς μπαταρία προσπαθώντας να τα διαβάσει ή προσπαθεί να διαβάσει τυχόν corrupted files που βρίσκονται αποθηκευμένα στην συσκευή. Εγώ όμως δεν εχω κανένα mkv αρχείο στην συσκευή μου....Υπάρχει κάποιος στο forum που να έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτο και να το έχει επιλύσει επιτυχώς?Δοκίμασα το media player kill app αλλα το πρόβλημα παραμένει, άλλοι προτείνουν εγκατασταση ενός αρχείου .nomedia στην sd card προκειμένου να επιλυθεί το θέμα αλλα μετά δεν εμφανίζονται όλες οι φωτο στην gallery και δημιουργούνται άλλα προβληματα. Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει γιατι η συσκευή θέλει φόρτιση δυο φορές την μέρα!Ευχαριστώ!
MEDIASERVER BUG
-
Μοιραστείτε
-
Παρόμοια νήματα