Διαφήμιση

Καλώς σας βρήκα.

• Καλώς σας βρήκα.

Χαιρετώ όλη την κοινότητα της Ελληνικής Xiaomi MIUI! Απ'ότι βλέπετε είμαι νέος στο Φόρουμ. Και αποφάσισα να κάνω εγγραφή γιατί θέλω να ενημερώνομαι στο μέλλον, γιατί δεν έχω ξαναπάρει Xiaomi συσκευή, πάντα τα θεωρούσα Κινεζιές αλλά αφού διαβάζοντας πολλά άρθρα διαπίστωσα πως είναι καλή Εταιρία. Επίσης θα πάρω και το επερχόμενο Redmi 3 Pro. Έτσι για αρχή :D Προς το παρόν έχω το Smart Prime 6 της Vodafone :D Καλούτσικο αλλά κουραστικό. :lol:
      Ψάχνω να βρω μια ROM αλλά δεν βρίσκω τίποτα! :lol:
      Αυτά και από εμένα. :)

~KIKO®~
    • Καλως ήρθες @KIKO !!

Σχετικά με το vodafone κινητό σου..
      Η vodafone δεν κατασκευάζει κινητα.. απλά πηγαίνει σε μία βιοτεχνία στην Κίνα σε ένα υπογειο και ζητάει φασόν κινητά.
      Για να βρεις να του περάσεις μία άλλη ROM θα πρέπει να μάθεις ποια είναι η πραγματική ονομασία του κινητού.
      Υστερα να ψάξεις στο needrom.com
      H Vodafone και η καθε vodafone ζητάει από την βιοτεχνία αυτή συνήθως να αλλάξει το Brand του κινητού (πχ έστω ότι το κινητο λεγόνταν CTE ζητάει να αναγράφεται ως Vodafone 336).
      Τώρα πως μπορείς εσύ να μάθεις την πραγματική ονομασία του κινητού..
      Η θα την δεις απο τις ρυθμισεις>> σχετικά με το τηλέφωνο>>Μοντέλο
      Ή θα τρέξεις το antutu και θα σου βγάλει πως ονομαζεται πραγματικά το μοντέλο που εχεις
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Βασικά είναι το VF-895N (Ξέχασα να το αναφέρω) τώρα και πάλι δεν γνωρίζω ποιος κατασκευάζει το κινητό αλλά απ'ότι είδα σε ένα Ελληνικό Βίντεο στο Youtube, έλεγε πως είναι και καλά σε συνεργασία με την Alcatel.
      Ελπίζω να έδωσα περισσότερες πληροφορίες για το θέμα και να με βοηθήσετε αν μπορείτε περισσότερο. :)
      Ευχαριστώ!

~KIKO®~
    • Διαφήμιση