Καλησπερα παιδια. Ειμαι αναμεσα σε Redmi note 3 pro και Mi note pro. Ειναι ευκολο να μου πειτε την μεταπωλιτικη τους αξια? Θα μου ερθει μεσα στον μηνα αν το παραγγειλω και θα το πουλησω καλοκαιρι.
Xiaomi mi note pro μεταπωλιτικη αξια.
-
-
Αν είναι αγορασμένο από Κίνα και όχι από αποθήκη Ευρώπης και το έχεις μη στάξει και μη βρέξει, μπορείς να το πουλήσεις ακόμα και 20-30 ευρώ ακριβότερα από ότι το αγόρασες.
Φυσικά όχι εδώ μέσα, που το 98% ξέρει τιμές, αγορές και έχει την υπομονή να περιμένει 15-25 μέρες. Εδώ μπορείς να το πουλήσεις σχεδόν άμεσα με 20-30 ευρώ κάτω από την τιμή αγοράς.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Διαφωνώ λίγο ως το 2ο σκέλος του Note 3 pro.
Το καλοκαίρι το Note 3 pro, αν μιλάμε για Ιούλη πχ (μέση καλοκαιριού) θα έχει πέσει στα 170-180 ευρώ. Ήδη έχει πάει 200 ευρώ.
Άρα εσύ εδώ μέσα θα το πουλήσεις 150. Άρα θα χάσεις ένα 50ευρω. Τώρα έξω σίγουρα πουλιούνται τουλάχιστο όσα στοιχίζουν. -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Διαφωνώ λίγο ως το 2ο σκέλος του Note 3 pro.
Το καλοκαίρι το Note 3 pro, αν μιλάμε για Ιούλη πχ (μέση καλοκαιριού) θα έχει πέσει στα 170-180 ευρώ. Ήδη έχει πάει 200 ευρώ.
Άρα εσύ εδώ μέσα θα το πουλήσεις 150. Άρα θα χάσεις ένα 50ευρω. Τώρα έξω σίγουρα πουλιούνται τουλάχιστο όσα στοιχίζουν.
Αναφερόμουν στην τρέχουσα τιμή αγοράς και όχι στη τιμή που το αγόρασε ο φίλος.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H AbyssD έγραψε:
Καλησπερα παιδια. Ειμαι αναμεσα σε Redmi note 3 pro και Mi note pro. Ειναι ευκολο να μου πειτε την μεταπωλιτικη τους αξια? Θα μου ερθει μεσα στον μηνα αν το παραγγειλω και θα το πουλησω καλοκαιρι.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες