Πιστεύω όλοι έχετε τουλάχιστον ακούσει στις ειδήσεις για τα drones, τύπου ελικόπτερα με 4 έλικες που πετάνε κάθετα, κάνοντας κόλπα και έχοντας κάμερα, ότι μπορούνε να τραβάνε φωτογραφία ή βίντεο. Σίγουρα έχετε δει αεροφωτογραφίες ή βίντεο από drones στο διαδίκτυο, όπως ότι στις ΗΠΑ εκπαιδεύουν αετούς εάν θυμάμαι καλά, να αντιμετωπίζουν τις συσκευές αυτές. Έναυσμα για να φτιάξω αυτό το θέμα είναι η διαφήμιση που είδα της Drone Expo που θα γίνει από 27 έως 29 Μαΐου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο Ελληνικό. Επίσης είδα ότι στο Geekbuying έχουν διαγωνισμό, όπου με 1$, υπάρχει η πιθανότητα να κερδίσεις drone, ωραία drones! Από τα δώρα που έχουν, πολύ ωραία φαίνεται το Cheerson CX-20 και το JJRC H11D 5.8G. Εγώ έχω το πιο μικρό drone παγκοσμίως, το Cheerson CX10. Είναι ένα αρκετά νευρικό drone, που θέλει λεπτές κινήσεις. Πάντως αρέσει και στον 4χρονο γιο μου να παίζει με το CX10. Εγώ τα ψιλοκαταφέρνω να το κουμαντάρω. Σκέφτομαι πάντως κάποια στιγμή να πάρω κάποιο μεγάλο, ειδικά σαν το δεύτερο, που να μπορώ μέσα από το κινητό να το βλέπω. Είναι πάντως ωραία φάση και πόρωση, εάν ξέρεις λιγάκι να τα κουμαντάρεις. Εντάξει αυτό που έχω, είναι και εσωτερικού χώρου. Με το πιο μεγάλο, ειδικότερα που ανοίγει ο καιρός, να είναι καλύτερα!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή