Διαφήμιση

Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom και Update σε Ελληνική Stable

• Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom και Update σε Ελληνική Stable

Καλησπέρα και από εμένα....

Μιας και είμαι πρώτη φορά κάτοχος του RN2 ( και γενικότερα κινητού XIAOMI) θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής (συγνώμη εκτ των προτέρων αν έχουν απαντηθεί σε προηγούμενο thread):

1. Με το που αγόρασα το κινητό, ακολούθησα τον κατατοπιστηκότατο οδηγό που βρίσκεται στο forum και αφορά "Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool". Έχοντας εγκαταστήσει πλέον την fastboot ROM, για να περάσω την Ελληνική Stable το μόνο που χρειάζεται είναι μέσα από τον Updater (έχοντας βάλει στο root folder της συσκευής την αντίστοιχη Ελληνική GTV ROM) να επιλέξω το zip που αφορά τη ROM που θέλω να περάσω και να επιλέξω update (Έκδοση MIUI που αναφέρει τώρα το τηλέφωνο: MIUI by xiaomi-miui.gr GTV 7.2|Stable 7.2.1.0 )? Ρωτάω επειδή παρατήρησα ότι και με την Ελληνική υπήρχαν ακόμη κάποιες κινέζικες εφαρμογές μέσα τις οποίες και διέγραψα στη συνέχεια ή στο πληκτρολόγιο κινέζικα τα οποία άλλαξα φυσικά.
      2. Οποιαδήποτε νέα Ελληνική GTV Stable ROΜ βγει στη συνέχεια ακολουθώ απλά τη διαδικασία με τον Updater (ή μέσω του TWRP σαν second option)? Iσχύει και για Multi?
      3. Εκτός του google account που μπορεί κάποιος να δημιουργήσει και να εισάγει στο κινητό, προτείνεται γενικά και η δημιουργία MI Account?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.
    • Οι Κινέζικες εφαρμογές είναι κατάλοιπα από την fast-boot που χρησιμοποίησες πριν περάσεις την Ελληνική. Μπορείς να τις κρατήσεις πατημένες και να τις σύρεις στον κάδο που θα εμφανιστεί (σε όσες είναι δυνατή η αφαίρεση) για να τις σβύσεις. Εναλλακτικά τώρα που πέρασες την Ελληνικά, μπορείς να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να φύγουν όλα τα σκουπίδια της Κινέζικης και να αρχίσεις να χρησιμοποιείς το κινητό σου εντελώς καθαρό πια ;)
    • Διαφήμιση