Τι μου προτείνετε ? Να αναβαθμίσω στην ολοκαίνουρια? Έχω μείνει πολύ πίσω ( στην αγαπημένη μου ) . Έχω GTV 5.11.26.
Είσαι σε KitKat αν το αποφασίσεις θα πας σε MM θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό για το κινητό σου. Για μένα αξίζει να πας σε MM απλά να ξέρεις ότι η διάρκεια μπαταρίας έχει ένα μικρό θέμα.
Τι μου προτείνετε ? Να αναβαθμίσω στην ολοκαίνουρια? Έχω μείνει πολύ πίσω ( στην αγαπημένη μου ) . Έχω GTV 5.11.26.
Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα αποχωριζόμαστε τις "αγαπημένες" μας, αλλά πραγματικά νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να αναβαθμιστείς!
Ακολούθησε τον οδηγό για μετάβαση (και πρώτη εγκατάσταση) σε Marshmellow και θα είσαι οκαυ...
Το έχω κάνει πρόσφατα σε Mi4 φίλου και "απογειώθηκε" η συσκευή!
Έπρεπε να ανοίξεις τόπικ για να ρωτήσεις αν θα αναβαθμίσεις?
Για ποιο σκοπό υπάρχουν τα τόπικ των κινητών μας ή τα τόπικ της κάθε Ρομ? Θεωρώ αρκετά άκυρο το τόπικ σου φίλε @Kserw και είσαι και... παλιό μέλος.
Ναι έπρεπε. Γιατί είχα τεράστια θέματα με πάρα πολλές αναβαθμίσεις και μετά από πολύ δουλειά των παιδιών εδώ τα έλησα επιστρέφοντας στην παλιά και αγαπημένη μου.
Δεν θα ρωτούσα αν δεν υπήρχε λόγος. Να αναβαθμίσω χωρίς να ρωτήσω και ΑΝ γίνει στραβή πάλι τα παιδιά εδώ θα τα υποστούν.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αν και με προβληματίζει αυτό σχετικά με την μπαταρία .!