Διαφήμιση

Συνεχείς αποσυνδέσεις

• Συνεχείς αποσυνδέσεις

Έχω το Redmi Note 2 με την τελευταία stable rom 7.2.1.0 εδώ και 10 και δέκα μέρες
      τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να χάνει τους κωδικούς στις διάφορες εφαρμογές το έκανε μια φορά την ημέρα
      σήμερα το κακό πάρα έγινε έχει να το πω έτσι μηδενιστεί 3 φορές
      Κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή βάζω τον κωδικό και παράλληλα προσθέτω στις Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί - Άλλοι την εφαρμογή όταν την έχει στα πρόσθετα
      όταν μηδενίζεται ο μόνος λογαριασμός που φαίνεται είναι ο google
      οι εφαρμογές είναι : FB ,Tweeter, skype, yahoo , Outlook, Instagram , office και τα Cloude Drives
      είναι πολύ εκνευριστικό αυτό ξέρει κάποιος τι να κάνω ????
      με την προηγούμενη Rom υπήρχε κάπου στις Ρυθμίσεις ένας διακόπτης που έλεγε αν θυμάμαι αυτόματος τερματισμός εφαρμογών όταν κλείνουν τώρα δεν μπορώ να τον βρω πουθενά μήπως από εκεί είναι το πρόβλημα
      ευχαριστώ

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
      Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
      Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
      :razz: :razz: :D :D :razz: :razz:
    • Το θέμα έχει μεταφερθεί στη θεματολογία της ανάλογης συσκευής :)
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Μήπως έχεις ρυθμίσει κατά λάθος απο το Κέντρο Ασφαλείας να τρέχει κατά τακτά χρονικά διαστήματος κάποιος καθαρισμός???
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Pantak έγραψε:

με την προηγούμενη Rom υπήρχε κάπου στις Ρυθμίσεις ένας διακόπτης που έλεγε αν θυμάμαι αυτόματος τερματισμός εφαρμογών όταν κλείνουν τώρα δεν μπορώ να τον βρω πουθενά μήπως από εκεί είναι το πρόβλημα
      Ρυθμίσεις ---> Πρόσθετες Ρυθμίσεις ---> Επιλογές για προγραμματιστές ---> "Κλείσιμο Δραστηριοτήτων" (στο τέλος είναι), αυτόν τον διακόπτει εννοείς ?
    • ναι αυτόν τον βρήκα ήταν ενεργοποιημένο το απενεργοποίησα να δούμε
      ευχαριστώ

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
      Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
      Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
    • Καλήμερα
      Τελικα σε ανυποπτο χρονο κανει εξοδο (Log out )απο εφαρμογες φαινεται γιατι συνεχιζει το ιδιο προβλημα
      δηλ ειμαι ΦΒ ωραια βγαινω σε μυνημα και επιστρεφοντας μου ζηταει κωδικο και αυτο συμβαινει με ολους τους λογαριασμους που εχω
      Υποψιν καποιους τους προσθετω (ρυθμισεις λογαριασμοι ) και οταν μου ξαναζηταει κωδικο τοτε εχει διαγραφει και απ τις ρυθμισεις .
      αυτο γινεται τυχαια δηλ μπορει 2-3 μερες να μην συμβει και σε μια μερα να συμβει 3-4 φορες
      Πολυ παραξενο και εκνευριστικο ταυτοχρονα το εκανε με την 7.1.3 το ιδιο κανει και με την 7.2,3.0