Διαφήμιση

Απορία για εφαρμογές που μπήκαν μετά την αναβάθμιση

• Απορία για εφαρμογές που μπήκαν μετά την αναβάθμιση

Αγαπητ-οί ομάδα γεια σας πάλι!

Από ΣΚ σε ΣΚ επικοινωνώ μαζί σας γιατί ενδιάμεσα δεν ευκαιρώ.
      Σε συνέχεια της αναβάθμισης της ΡΟΜ που πήγε πολύ καλά και απολαμβάνω επιτέλους ελληνικό πληκτρολόγιο, φορτώθηκαν και μερικές εφαρμογές που δεν ξέρω τι να τις κάνω... για παράδειγμα ξανά ρυθμίσεις ελληνιστί...(ποιο από τα δύο να χρησιμοποιώ;) ή δεν μπορώ να λειτουργήσω εφαρμογές που είχα πριν όπως το 1 tap boost που μου ζητάει να το κατεβάσω από το Market.
      Ακόμη, δεν ξέρω τι εφαρμογές να κατεβάσω δίχως να έχει η google ή άλλοι πρόσβαση στις επαφές μου, στην τοποθεσία μου κλπ.

Γενικότερα αυτή είναι μία δυσκολία μου δηλαδή τι applications κατεβάζω και τι πρέπει να μεριμνώ ώστε να μην φορτώσω μαζί και ανεπιθύμητο λογισμικό που να έχει πρόσβαση στα δεδομένα μου ή κρυφές χρεώσεις.
      Σας επισυνάπτω δύο screen shots με τις νέες εφαρμογές να μου δώσετε περαιτέρω πληροφορίες χρήσης.
      Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε πώς θα χρησιμοποιώ το GPS σε πραγματικό χρόνο χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, αν αυτό είναι εφικτό...

Ευχαριστώ
      Images
      • Screenshot_2016-04-17-10-45-10_com.miui.home.png

677,22 kB, 450×800, viewed 233 times
      • Screenshot_2016-04-17-10-48-12_com.miui.home.png

698,07 kB, 450×800, viewed 198 times
    • Αυτές οι εφαρμογες (με τα κινέζικα γράμματα) σου έμειναν γιατί δεν έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση, αλλά έβαλες την ελληνικής (δική μας) stable ρομ πάνω από την Αγγλοκινέζικη που είχε το κινητό σου.
      Δεν έγινε και τίποτα βέβαια, μπορείς απλά να τις απεγκαταστήσεις σέρνοντάς τες με το δάκτυλο πάνω στον κάδο. (πατάς συνεχόμενα το δάκτυλο σου πάνω στην εφαρμογή και μόλις εμφανιστεί ο κάδος στο πάνω μέρος της οθόνης σέρνεις την εφαρμογή εκεί).
      Σου προτείνω να απεγκαταστήσεις μόνο αυτές με τα κινέζικα, τις υπόλοιπες που συνήθως έχουν το mi και υποδηλώνουν ότι είναι εφαρμογές της xiaomi θα ήταν καλύτερο να τις συγκεντρώσεις σε έναν φάκελλο, για μελλοντική χρήση. Ίσως κάποια στιγμή να αποκτήσεις κάποιο gadget της xiaomi και να τις χρειαστείς. ;)
      Τώρα αυτό που ρωτάς για ποιες εφαρμογές να κατεβάζεις που να μην έχουν στοιχεία παρακολούθησης, να ξέρεις ότι όλες έχουν λίγα ή πολλά και γενικά όταν τις κατεβάζεις από το google play είναι σε γενικές γραμμές ασφαλείς.
      Για ofline GPS (που δεν τραβάει data) θα δεις στο παρακάτω θέμα (θα σου πρότεινα το Here για τα δωρεάν και το iGO ή το Sygic για τα αγορασμένα)
      Καλύτερη "GPS" εφαρμογή για το κινητό ... Ψηφίστε κόσμε ...
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H La Gio έγραψε:

έλος, θα ήθελα να μου πείτε πώς θα χρησιμοποιώ το GPS σε πραγματικό χρόνο χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, αν αυτό είναι εφικτό...
      Το maps.me που έχεις δεν το κάνει αυτό?
    • Διαφήμιση
    • Με το maps.me πρέπει να κατεβάσω τη διαδρομή όταν έχω σύνδεση με ίντερνετ και μετά να το έχω σε μη πραγματικό χρόνο. Αναρωτιόμουν αν το gps της εφαρμογής μπορεί να λειτουργεί χωρίς ιντερνετική σύνδεση αλλά με κεραία όπως τα συμβατικά.
    • Αν κατεβάσεις πρώτα ολόκληρο το χάρτη της Ελλάδας στο download maps, μπορείς μετά να το χρησιμοποιήσεις offline με το gps της συσκευής.
    • το here δεν χρειάζεται ίντερνετ δουλεύει μόνο με την κεραία και ειναι free