Διαφήμιση

Bluetooth problem - keeps disconnecting

• Bluetooth problem - keeps disconnecting

Καλησπέρα,

Sorry για το καινούριο thread, αλλά επειδή έχω διαβάσει πάρα πολλά και φοβάμαι μηπώς μου ξέφυγε κάτι.
      Μήπως θα μπορόυσε να μου προτείνει κάποιος ποιά είναι η version με τα λιγότερα προβλήματα στις απόσυνδέσεις Bluetooth. To χρησιμοποιώ συνέχεια στη δουλειά μου και μου είναι απαραίτητο.

Ευχαριστώ πολύ

ΜIUI 7.1.1.0
      ANDROID 5.0.2 LRX22G

το πρόβλημα το είχα ακόμη και όταν περνούσα τις weekly εκδόσεις.
    • Είναι bug που μας παιδεύει εδώ και καιρό και οι Κινέζοι δεν λενε να το διορθώσουν.
      Από τις developer rom δεν θυμάμαι ποια ήταν οκ με το bluetooth.
      Δεν δοκιμάζεις να περάσεις την τελευταία stable μήπως και στρώσει;
      Αλλιώς περιμένεις μήπως και κάποιο μέλος με την τελευταία stable απαντήσει. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H nikos217gr έγραψε:

Καλησπέρα,

Sorry για το καινούριο thread, αλλά επειδή έχω διαβάσει πάρα πολλά και φοβάμαι μηπώς μου ξέφυγε κάτι.
      Μήπως θα μπορόυσε να μου προτείνει κάποιος ποιά είναι η version με τα λιγότερα προβλήματα στις απόσυνδέσεις Bluetooth. To χρησιμοποιώ συνέχεια στη δουλειά μου και μου είναι απαραίτητο.

Ευχαριστώ πολύ

ΜIUI 7.1.1.0
      ANDROID 5.0.2 LRX22G

το πρόβλημα το είχα ακόμη και όταν περνούσα τις weekly εκδόσεις.
      Απο dev μία παλιά, η 51210 δεν είχε θέμα με το bluetooth. Με την stable 7.2.1 έχω αποσυνδεσεις. Δεν δοκιμασα ακομα την 7.2.3.
    • Διαφήμιση
    • μέ stable 7.2.3.0 και redmi note 2 σε bluetooth multimedia αυτοκινήτου και με το κράνος της μηχανής καμία αποσύνδεση. Το μόνο πρόβλημα είναι κάποιες φορές στην ποιότητα κα χρειάζεται επανασύνδεση για να στρώσει.

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!