Διαφήμιση

Mi Band 1S και Sleep Cycle Alarm/Έξυπνη αφυπνιση

• Mi Band 1S και Sleep Cycle Alarm/Έξυπνη αφυπνιση

Παρέλαβα σήμερα το Mi Band 1S και όλο το μεσημέρι κάθομαι και το ψειρίζω!

Ένα από τα χαρακτηριστικά που με ωθησαν στην αγορά ήταν η λειτουργία έξυπνης αφυπνισης βάση κύκλων ύπνου.

Ουσιαστικά το βραχιόλι αναγνωρίζει αν βρίσκεσαι σε βαθύ η ελαφρύ ύπνο και σε ξυπνάει σταδιακά ώστε να μην σηκώνεσαι σαν την μούμια. Από ότι διάβασα στη τελευταίες έκδοση του Mi Fit app αφαίρεσαν την επιλογή Early Bird/Smart alarm απο το μένουν των αφυπνησεων και κάποιοι λένε ότι η εταιρεία διέκοψε την υποστήριξη αυτής της δυνατότητας.

Το δουλεύει κανείς έτσι; Μάλλον θα ψάξω να βρω καμία παλιότερη έκδοση της εφαρμογής να δοκιμάσω. (Μπας και έχουμε παλαιότερες εκδόσεις της μεταφρασμένης που έρχεται με την GTV;)

Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk
      Nice to mitu!
    • Φίλε μου να σε ρωτήσω κάτι. Δεν μπορώ να πάρω καρδιακους παλμους. Τι κάνω λάθος.?

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ρόδα είναι και γυρίζει!
    • @chrisfkr

Δεν μας λες τι κάνεις όμως :P

Το έχεις συνδέσει και το βλέπεις στo MiFit;

Όταν πας στην επιλογή Heart Rate και πατάς Measure τι γίνεται; Είναι σφικτά στον καρπό σου το βραχιόλι;
      Nice to mitu!
    • Διαφήμιση
    • Ναι το βλέπω στο μι φιτ. Είναι συνδεδεμένο οκ.
      Το έχω ορίσει στο δεξί χέρι.
      Το εσφιξα μέχρι να μου κοπεί το αίμα. Ξεκινά να μετράει και αφού τελειώσει μου βγάζει Χ.

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ρόδα είναι και γυρίζει!
    • Ο/H jerry007 έγραψε:

Παρέλαβα σήμερα το Mi Band 1S και όλο το μεσημέρι κάθομαι και το ψειρίζω!

Ένα από τα χαρακτηριστικά που με ωθησαν στην αγορά ήταν η λειτουργία έξυπνης αφυπνισης βάση κύκλων ύπνου.

Ουσιαστικά το βραχιόλι αναγνωρίζει αν βρίσκεσαι σε βαθύ η ελαφρύ ύπνο και σε ξυπνάει σταδιακά ώστε να μην σηκώνεσαι σαν την μούμια. Από ότι διάβασα στη τελευταίες έκδοση του Mi Fit app αφαίρεσαν την επιλογή Early Bird/Smart alarm απο το μένουν των αφυπνησεων και κάποιοι λένε ότι η εταιρεία διέκοψε την υποστήριξη αυτής της δυνατότητας.

Το δουλεύει κανείς έτσι; Μάλλον θα ψάξω να βρω καμία παλιότερη έκδοση της εφαρμογής να δοκιμάσω. (Μπας και έχουμε παλαιότερες εκδόσεις της μεταφρασμένης που έρχεται με την GTV;)

Send from my Redmi Note 3 Pro using tapatalk
      Πάντως η εντολή υπάρχει μέσα στην 2.0.10. Τουλάχιστον εγώ στην μετάφραση την είδα.
    • @maddoctor

Σαν επιλογή από το μενού έχει εξαφανιστεί. Διάβασα στο MIUI ότι παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής είχε μια επιλογή στο μενού ρύθμισης Alarm από το Band (όχι το alarm του κινητού στο οποίο δονείται και το band).

Τώρα φοράω την τελευταία 2.0.10. Είχα την MiFit που ήρθε με την GTV. Κατέβασα το Xiaomi Market, και από εκεί έκανα update στην τελευταία έκδοση. Η εφαρμογή της GTv ήταν ήδη στα Αγγλικά οπότε με το update δεν τα είδαμε κινέζικα πάλι.

Σκέφτομαι να την διαγράψω και να ψάξω να βρω κάποια παλαιότερη έκδοση που έχει αυτή τη λειτουργία. Η μήπως μπορούμε με καμιά μόντα να την επαναφέρουμε μόνοι μας; :P
      Nice to mitu!