Καλημερα παιδια.... πριν κανενα 2μηνο το Mi4 μου εκανε συνεχομενα reboot με αποτελεσμα να μην με αφηνει να κανω wipe cache η wipe data επειδη δεν προλαβαινα..Χτες το ξαναπιασα και κατα καλη μου τυχη προλαβα και εκανα ενα wipe cache και ενα wipe data με αποτελεσμα χτες το βραδυ να ανοιξει...Εκανα και ολη την διακασια για να περασω την τελευταια ελληνικη Rom η οποια περασε με απολυτη επιτυχια και αφου ολα ηταν καλα το αφησα στην φορτιση μεχρι σημερα το πρωι που ξυπνησα αλλα με μεγαλη μου εκπληξη παρατηρησα οτι το κινητο ειναι εντελως νεκρο...ΔΕΝ ανοιγει ΔΕΝ μπαινει σε fastboot ΔΕΝ μπαινει σε recovery οταν το συνδεω στον φορτιστη ΔΕΝ κανει το χαρακτηριστικο ηχο αλλα ουτε οταν το συνδεω στο laptop κανει καποιο ηχο..Καμια ιδεα πως να το αναστησουμε?
Mi4 WCDMA εντελως νεκρο
-
-
Στις συσκευές του υπολογιστή το εμφανίζει ?
Να το βρίσκει και να το χάνει καις ας μην κάνει ήχο... -
Όχι δεν το βρίσκει δυστυχώς ούτε στην διαχείριση συσκευών δεν το εμφανίζει ως com
-
-
Δυστυχώς όχι δοκίμασα με δύο xiaomi φορτιστές (mi4 κ mi note pro) και από υπολογιστές σε win10 και Vista.... Κάτι επιπλέον να ρωτήσω drivers για σύνδεση mi4 σε υπολογιστή από που μπορώ να κατεβάσω?
-
-
Οκκκ το είχα ήδη περασμένο απλά έλεγα μήπως υπήρχε κανένα file.. Πάντως ούτε στο mi Pc Suite μου εμφανίζει την συσκευή... Το πιο περίεργο είναι ότι μέχρι πριν κοιμηθώ λειτουργούσε με την marshmallow για κανένα μισάωρο πολύ καλά και πολύ γρήγορα πως ξαφνικά το πρωί να μην ανταποκρινεται σε τιποτα
-
Λοιπον παιδια καμια ιδεα???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα