Διαφήμιση

Redmi 2 1Gb Επιλογή κατάλληλης Rom

• Redmi 2 1Gb Επιλογή κατάλληλης Rom

Καλησπέρα παίδες.Θέλω λίγο τα φώτα σας σχετικά με τις rom gia redmi 2 την έκδοση με τα 1gb.Είχα βάλει στην κοπέλα μου πριν καιρο την dev rom 5.9.24 και παραπονιέται κάποιες φορές ότι της κολλάνε όλα καμία φορά δε μπορεί να σηκώσει το κινητό όταν την παιρνουν, κολλάει το messenger fb κλπ.Λέω να της βάλω νέα ρομ αλλά δε ξέρω ποια θα είναι η πιο καλή.Σκεφτόμουν να της βάλω την τελευταία dev που είναι και lollipop αλλά δε ξέρω αν το lollipop είναι καλύτερο σε ταχύτητα απο kitkat.Βοηθήστε με να επιλέξω την κατάλληλη ρομ παίδες.
    • Αφού δεν θα της αλλάζεις Ρομ βάλε της μια Custom από τον Gkalen που έβαλα και εγώ στο ίδιο κινητό και όλα καλά

Φυσικά από ότι μου λέει το κοριτσάκι που το κρατάει γιατί το έδωσα... Αλλά τη ρωτάω πως πάει κάθε βδομάδα
    • Δηλαδή αυτή η custom είναι πιο καλή από την τελευταία stable? Επίσης για lollipop ξέρεις αν έχει διαφορα η απόδοση του κινητού? Ty για την συμβουλή πάντως.
    • Διαφήμιση
    • Να σου πω... το θέμα με το συγκεκριμένο κινητό είναι το 1 giga ram που διαθέτει, πράγμα που είναι πολύ λίγο. Η custom ειναι απλά πιο ελαφριά... Δεν μπορώ να πω πιο καλή. Πιο ελαφριά όμως για τη περίπτωση μας είναι.