Καλημερα παιδια.... πριν κανενα 2μηνο το Mi4 μου εκανε συνεχομενα reboot με αποτελεσμα να μην με αφηνει να κανω wipe cache η wipe data επειδη δεν προλαβαινα..Χτες το ξαναπιασα και κατα καλη μου τυχη προλαβα και εκανα ενα wipe cache και ενα wipe data με αποτελεσμα χτες το βραδυ να ανοιξει...Εκανα και ολη την διακασια για να περασω την τελευταια ελληνικη Rom η οποια περασε με απολυτη επιτυχια και αφου ολα ηταν καλα το αφησα στην φορτιση μεχρι σημερα το πρωι που ξυπνησα αλλα με μεγαλη μου εκπληξη παρατηρησα οτι το κινητο ειναι εντελως νεκρο...ΔΕΝ ανοιγει ΔΕΝ μπαινει σε fastboot ΔΕΝ μπαινει σε recovery οταν το συνδεω στον φορτιστη ΔΕΝ κανει το χαρακτηριστικο ηχο αλλα ουτε οταν το συνδεω στο laptop κανει καποιο ηχο..Καμια ιδεα πως να το αναστησουμε?
Mi4 WCDMA εντελώς νεκρό
-
-
Ο ξαφνικός "θάνατος" συνήθως προέρχεται από την μπαταρία που είναι αφόρτιστη.
Δοκίμασε άλλο καλώδιο - φορτιστή και άστο για ώρες...
Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσει να φλασάρει το Led φόρτισης και μετά να μείνει σταθερό.
ΆΚΥΡΟ...
Μόλις είδα και το άλλο Post Που είχες κάνει.
Έχεις 64bit Windows ή 32bit ? -
Οκ ελπίζω να πιάσει γιατί μείναμε στα ξαφνικά χωρίς συσκευή....πως γίνεται να ξεμείνει από μπαταρία ενώ ήταν στον φορτιστη όμως?
-
Σε κάποιες περιπτώσεις οι μπαταρίες τρώνε "σκάλωμα" και απλά δεν φορτίζουν ή φορτίζουν πολύ αργά. Με αποτέλεσμα αν κάποιος δεν το παρατηρήσει εγκαίρως μένει απο μπαταρία ..
-
Θα χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας όταν και αν ανακάμψει?
-
Mήπως έφαγε και κανένα ζόρισμα στην θύρα USB και έγινε καμία ζημιά στα Pins ?
Αν δεν βλέπεις στον Device Manager όταν το συνδέσεις στο PC ίσως να υπάρχει καμία ζημιά στην πλακέτα του USB.
Μάλλον θα θέλει άνοιγμα και έλεγχο η συσκευή σου. -
Δυστυχώς δεν το βλέπω στο device manager..... Υπάρχει κάποιος να μου προτείνετε σε π.μ. Αν βέβαια το κόστος είναι σε λογικά πλαίσια....
-
Όμως αν ήταν όντως τα Pins απλά δεν θα ξαναφορτιζε εγώ το πρωί το βρήκα νεκρό ενώ πριν κοιμηθώ το είχα άφησει στο φορτιστή με 70% περίπου
-
Δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το Power Button πάνω από 2 λεπτά.
-
Τίποτα και πάλι
-
Άνοιξε τον taskmanager των Windows.
Να μην έχεις συνδεμένη την συσκευή σου στο PC.
Κράτα πατημένο το Volume Down και σύνδεσε ταυτόχρονα την συσκευή στο PC.
Βλέπεις τίποτα να εμφανίζεται ?
Αν όχι κάνε το ίδιο, αυτή την φορά όμως κρατώντας πατημένο το Power. -
στις εφαρμογες (1η επιλογη) του task manager οχι δεν μου εμφανιζει τιποτα και με τους δυο τροπους δυστυχως
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα