Διαφήμιση

hongmi δεν διορθωνεται με την καμοια

• hongmi δεν διορθωνεται με την καμοια

Καλησπέρα παιδιά. Χρόνια πολλά και καλη Ανάσταση ναχουμε..Έχω ενα σοβαρό πρόβλημα...
      Πριν μία βδομάδα μου έπεσε κάτω το κινητό. (Εχει πέσει εκατοντάδες φορές κάτω στα 2 μιση χρονια που τοχω]Από τότε τρελλάθηκε..άρχισε τις επανωτες επανεκκινήσεις.μαύρη οθόνη.δοκιμασα reset factory.τίποτα. update rom από το εικονίδιο update αλλά και από recovery.πάλι τίποτα βγαζει σφάλμα.δοκιμασα restore παλιό backup Twpr τίποτα μου βγάζει σφάλμα.δοκιμασα flash tool.τίποτα .ολοκληρώνεται η διαδικασία αλλά τίποτα .είναι σαν να έχω ένα κινητό που έχει μέσα κάποια προγράμματα και να μην αποθηκευεται τίποτα.δηλαδή κάνω κάτι εγκαταστάση η σβηνω ένα πρόγραμμα.η στελνω μηνύματα.μόλις κάνει επανεκινηση όλα επανέρχονται όπως πριν.δε ξέρω τι άλλο να κάνω.συμπεραινω ότι χτύπησε πλακέτα.κάθε βοήθεια δεκτη.αλλιώς το βλέπω στη θάλασσα.
    • Απο ότι φαίνεται αυτη ήταν η μοιραία φορά. Κατ' εμε πρέπει να το ανοιξεις και να ελέγξεις τις καλωδιοταινίες, αυτη η "τρελλή" συμπεριφορά μπορεί να οφείλεται σε καλωδιοταινία που είναι μισο-κουμπωμένη. Αν το κάνεις και είναι όλα καλα, τότε μάλλον είναι σοβαρότερο το θέμα και πρέπει να κινηθείς ανάλογα..

Καλή Ανάσταση
    • βασικα κατάλαβα...υπάρχει κάποιο βίντεο για λύσιμο?μόνο iphone έχω χειρουργησει.ευχαριστώ για την απαντηση.Απλα το μόνο που με προβληματίζει είναι γιατί μπορώ να κάνω backup από recovery σε αυτή την κατάσταση που είναι ...αλλά και restore στα καπάκια το ίδιο το backup.τι να πω.καλο πασχα παιδια
    • Διαφήμιση