Παιδεια καλησπερα!Αποκτησα το Mi4c προσφατα αλλα μου φαινεται κατά πολυ ποιο αργο απο Mi2s που ειχα στο παρελθον.Τι φταιει μηπως το επηρεαζουν τα προγραμματα με τα οποια ηρθε στημένο?Περαν αυτου ειναι κλειδωμένει και η rycovery
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Το Mi4c "σκοτώνει" μπροστά στο Mi2s... δεν τίθεται ΚΑΝ θέμα συζήτησης! Για να είναι αργό, κάτι πρόβλημα πιθανότατα θα υπάρχει με το λογισμικό του...
Αν θέλεις πες μας τι rom φοράει. Αν έχεις κλειδωμένο bootloader, πρέπει να διαβάσεις τις σχετικές οδηγίες και ξεκλείδωμα και πέρασμα της Ελληνικής ρομ και όταν τα καταφέρεις θα χαρείς πραγματικά το κινητό σου, που είναι κυριολεκτικά "δυναμίτης"!!!
Του περασα σημερα Miui 7.3/stable 7.3.1.0(LXKCNDD) Πολλες κινεζικες εφαρμογες και δεν ξερω αν αξιζει να τη κρατησω.Δεν μου παιζει και το play store μου γυρευει κωδικο εξαργυρωσης.
Αυτή που φοράς είναι κινέζικη ρομ... Αν θέλεις να βάλεις Ελληνική (που δεν έχει να κάνει απλά με τη γλώσσα, αλλά με όλο το περιβάλλον) διάβασε τους οδηγούς στοhow to της συσκευής σου...
καλησπερα σας! Μπηκα στη διαδικασια να ξεκλειδώσω το Mi4c κατέβασα όλα τα απαραιτητα αλλα κολάω στο MiPhone2015731.exe - Google Drive δεν κανει instal πηγαίνει εως ένα σημειο και κολλάει,μηπως φταει το antivirus εχω το esetnod32?
Είσαι σίγουρη ότι ο bootloader έχει ξεκλειδώσει? Πρώτα πρέπει να σιγουρευτείς ότι είναι ξεκλείδωτος ο bootloader και μετά θα μπορέσεις να εγκαταστήσεις διαφορετική recovery.
Για να τσεκάρεις τη συσκευή σου αν έχει κλειδωμένο bootloader βάλε τη συσκευή σε fastboot mode (Volume- και Power μέχρι να δεις λαγουδάκι) και γράψε στο cmd την εντολή:
fastboot oem device-info
και δες τι γράφει δίπλα στο Device Unlocked.
Αν γράφει true τότε είναι κομπλέ και ο bootloader είναι ξεκλείδωτος.
Αν γράφει όμως false τότε ακολούθησε αυτόν εδώ τον οδηγό πρώτα για να ξεκλειδώσεις σίγουρα και μετά μπορείς να συνεχίσεις με το πέρασμα της Ελληνικής ρομ και με την αλλαγή εννοείται του recovery!
Παιδιά καλησπέρα!
σύμφωνα με τον παραπάνω οδηγό κάνω την διαδικασία και όλα καλά έως ένα σημείο. Από εκεί που αναλαμβάνει το Mi fash τo χάνω........!
Την έκδοση libra images 6.1.7 την κάνω download kai την κάνω unzip σε κάποιο φάκελο? Στο Μi flash επιλέγω advanced με την libra 6.1.7 και μετά τι κάνω..........?