Διαφήμιση

Αδυναμία σύνδεσης με Facebook

• Αδυναμία σύνδεσης με Facebook

Παιδιά εγώ έχω εδώ και καιρό ένα θεματάκι με το συγχρονισμό του Facebook με το κινητό μου.

Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θα μου χρησιμέψει να το συγχρονίσω (πχ σε συγχρονισμό επαφών) αλλά είπα να το δοκιμάσω.

πάω λοιπόν και συνδέω τον Mi λογαριασμό με του Fb και ενώ συνδέονται (μου βγάζει Connected) όταν πατάω πάνω στη σύνδεση του λογαριασμού στο μενού του Mi Account μου βγάζει το παρακάτω "Server Error"

Επίσης μπαίνοντας από το PC στο Mi account μου βγάζει κανονικά ότι είναι συνδεδεμένο

Αυτό να σημειώσω ότι συμβαίνει καιρό τώρα και σε διαφορετικές version Rom. Τώρα έχω την Global 7.2.5.0 Stable

Τι φταίει; Μπορώ να κάνω κάτι; Θα κερδίσω κάτι από το συγχρονισμό ή τσάμπα ασχολούμαι;
    • Το server error δυστυχώς δεν είναι κάτι που βλέπω να φτιαχνεται τώρα σύντομα απο την Xiaomi. X(
      Τετοια προβλήματα υπερφόρτωσης υπάρχουν σχεδόν απο τότε που μπήκα εγω στην κοινότητα. Γιατί δεν βάζεις το mi account σου? Ή αν δεν έχεις να δημιουργήσεις ένα, θα σου είναι πολύ πιο χρηστικό ..
    • Τι εννοεις ακριβως φιλε μου. Εχω mi account κανονικα και το χω συνδεδεμένο. Να σου πω την αληθεια νόμιζα οτι αναγκαστικα επρεπε.
      Απλα ηθελα να βαλω το φμπ μηπως κερδισω τπτ πχ μηπως καταφερω να συγχρονισω επαφες φμπ με κινητου έτσι ωστε να φαίνονται εικονες κλπ
    • Διαφήμιση