Διαφήμιση

mi4 gps πρόβλημα με κλείδωμα

• mi4 gps πρόβλημα με κλείδωμα

Καλησπέρα σε όλους, καταρχήν να ευχαριστήσω εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν με το θέμα μιας και με δυσκολεύει πάρα πολύ.

γενικά επειδή κάνω χρήση gps στο κινητό μου χωρίς δεδομένα για διαδρομή google maps, είτε για αθλητική δραστηριότητα με αντίστοιχο πρόγραμμα (με δεδομένα εδώ) έχω προσέξει κάποια έντονη δυσλειτουργία.

Ιστορικό:
      1) πήρα το κινητό απέξω και έβαλα την τότε stable [Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! λειτουργούσαν όλα καλά
      2) αργότερα το γύρισα σε developer και με το που μπήκε η 7αρα δεν λειτουργούσε καθόλου το gps (εννοώ δεν θα κλείδωνε με καμία εφαρμογή και με τεστ gps εφαρμογές πάλι δεν κλείδωνε)
      3) έβαλα την fastboot cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz | by Miui Hellas for Generic Device όπου είναι και μια έκδοση stable και γίνονται τα εξής:

ανοίγω μια εφαρμογή που απαιτεί gps (έχω δώσει δικαιώματα κτλ). Αν το αφήσω έτσι ή θα κλειδώσει σε ένα χρονικό διάστημα 15 λεπτών (μόνο στην εφαρμογή google maps, πχ mapmyride/runtastic/sportstracker/ridewithgps/strava δεν θα κλειδώσει ποτέ).

Οπότε το κόλπο ποιο είναι; Ανοίγω την εφαρμογή GPS Test και πολύ σύντομα 2-3' το μέγιστο θα κλειδώσει, πατάω τις 3 γραμμούλες (κουμπί κινητού κάτω αριστερά) και επιλέγω την εφαρμογή που χω ανοίξει από πριν, είτε είναι google maps, είτε είναι κάποιο από τα άλλα και έτσι για κάποιο λόγο παραμένει το κλείδωμα του gps και μπορώ και κάνω την δουλειά μου. (και όχι πάντοτε, πχ κλείνω οθόνη....μετά από 1' μπορεί να χάσει το κλείδωμα και μόνο του δεν υπάρχει περίπτωση να ξανακλειδώσει ποτέ, θα πρέπει να επαναλάβω την διαδικασία "ανοίγω gpstest κλειδώνει κτλ κτλ...")
      Αν όμως πατήσω το κεντρικό κουμπί τότε 50% των φορών θα ξεκλειδώσει απευθείας και μετά την έκατσα.

Κάνει κάποιος συχνή χρήση gps με την συγκεκριμένη συσκευή, είτε με stable είτε developer rom προς τις τελευταίες;

Τι να κάνω; Να ξαναβάλω αυτή που είχα στο 1) ?

Ευχαριστώ παιδιά
    • μια ερωτηση...

μετα τις hardware αλλαγες δουλευε ρολοι το gps κτλ για 3 μηνες τωρα, και χωρις καμια αλλαγη τις τελευταιες 2-3 μερες δεν δουλευει καλα. δεν λεει να συντονισει στο google maps, το βγαζει σαν μπλε κουκιδα η οποια κανει update θεσης ανα μεγαλα διαστηματα (λεπτο+) αντι για βελακι. συγκεκριμενα μια φορα συγχρονησε μετα απο 30'.

εκανα καθαρισμο δεδομενων εφαρμογης μπας και αλλα τιποτα.
      τι αλλο παιζει σε καθαρισμο να κανω που ισως το φτιαξει;
      καποιο cache clear ισως; και απο που;

Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση