Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Redmi Note 3 (MTK) και αντιμετωπίζω πρόβλημα (και το μοναδικό) με την φωτεινότητα της οθόνης όταν ανεβάζει θερμοκρασία.
Η φωτεινότητα της οθόνης πχ ήτανε στο 100% όταν ανεβάσει θερμοκρασία, από χρήση κάποιας απαιτητικής εφαρμογής, GPS, παιχνίδι, ρίχνει τη φωτεινότητα στο 50%.
Μετά δεν ανεβαίνει πάνω από 50% αλλά μόνο κατεβαίνει. Όταν κρυώσει επανέρχεται και μπορείς να ορίσεις πάλι και 100%.
Έχει αναφερθεί και στο en.miui πχ εδώ Xiaomi Redmi Note 3 screen brightness problem - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum αλλά χωρίς λύση.
Το έκανε απ την αρχή με τη ρομ που ήρθε. Την επίσημη Αγγλοκινέζικη αλλά και με τις ελληνικές τις δικές σας που πέρασα απ΄την στιγμή που ξεκλείδωσα τον bootloader.
Nα χρησιμοποιήσω κάποιο xposed ?
MIUI Brightness Fix | Xposed Module Repository
[MOD][XPOSED][5.x-6.x] MIUI Brightness Fix | Xposed General
Kαι αν ναι, πώς ?
Αν έχετε κάποια πρόταση....
υγ. και clean cache, και ξαναπέρασμα κτλ έχω κάνει αλλά αποτέλεσμα κανένα
Η φωτεινότητα της οθόνης πχ ήτανε στο 100% όταν ανεβάσει θερμοκρασία, από χρήση κάποιας απαιτητικής εφαρμογής, GPS, παιχνίδι, ρίχνει τη φωτεινότητα στο 50%.
Μετά δεν ανεβαίνει πάνω από 50% αλλά μόνο κατεβαίνει. Όταν κρυώσει επανέρχεται και μπορείς να ορίσεις πάλι και 100%.
Έχει αναφερθεί και στο en.miui πχ εδώ Xiaomi Redmi Note 3 screen brightness problem - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum αλλά χωρίς λύση.
Το έκανε απ την αρχή με τη ρομ που ήρθε. Την επίσημη Αγγλοκινέζικη αλλά και με τις ελληνικές τις δικές σας που πέρασα απ΄την στιγμή που ξεκλείδωσα τον bootloader.
Nα χρησιμοποιήσω κάποιο xposed ?
MIUI Brightness Fix | Xposed Module Repository
[MOD][XPOSED][5.x-6.x] MIUI Brightness Fix | Xposed General
Kαι αν ναι, πώς ?
Αν έχετε κάποια πρόταση....
υγ. και clean cache, και ξαναπέρασμα κτλ έχω κάνει αλλά αποτέλεσμα κανένα