Διαφήμιση

Σπασμένη οθόνη

• Σπασμένη οθόνη

Πριν κάνα μήνα είχα την ατυχία να σπάσει η οθόνη στο redmi note 4g.Έλεγα να μη την αλλαζα και να επερνα λίγο αργότερα κάνα καινούριο κινητό....Αλλά ο Αλεξης μας έχει μπιπ και έπεται και συνέχεια....όποτε αποφάσισα να αλλαξω οθόνη μίας και το κινητό τώρα 1,5 χρόνο που το έχω δουλεύει μία χαρά και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Εψαξα λίγο σε σάιτ του εξωτερικού αλλά δεν ξέρω αν έχουν τη γνήσια οπότε ζητάω τη βοήθεια σας αν κάποιος ξέρει να μου πει κάποιο σάιτ που να έχει γνήσια ανταλλακτικά xiaomi και να δέχεται και πληρωμή μέσω paypal. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
    • Δυστυχώς επειδή το συγκεκριμένο κινητό δεν έχει το λογότυπο ''mi'' στην οθόνη είναι λιγάκι πιο δύσκολο να καταλάβεις αν αγοράζεις γνήσια ή μη γνήσια.
      Ο μόνος τρόπος είναι να βγάλεις την οθόνη και να δεις τους κωδικούς από πίσω (βγαίνει πολύ εύκολα στο συγκεκριμένο μοντέλο, όλες οι βίδες είναι ίδιες.. συνεπώς με ένα κατσαβιδάκι και ένα πλαστικό νύχι μπορείς να λύσεις όλη την συσκευή).
      Ύστερα να ζητήσεις από τους υποψήφιους πωλητές να σου στείλουν φωτογραφία της πίσω όψης της οθόνης ώστε να συγκρίνεις τους κωδικούς.
      Υπόψιν ότι δεν χρειάζεται να είναι όλοι οι κωδικοί ίδιοι επειδή τα parts έχουν αριθμό σειράς κατασκευής (αριθμός τεμαχίου)
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)