Διαφήμιση

Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev

• Οδηγός
    • Συνήθως ναι. Το ανάποδο θέλει συνήθως factory reset.
      Αλλά γενικά βάλε μια και τέρμα. Μη πηγαίνεις από dev σε stable και το ανάποδο. Βάλε μια και τέρμα.
    • Καλησπέρα και πάλι... σας έχω ζαλίσει το ξέρω!

Τώρα έχω βάλει την Developers τελικά, και αυτή θα κρατήσω!

Πρίν (όταν είχα την stable, αλλά και την developers πριν περάσω την stable), όταν άνοιγα μια εφαρμογή (facebook, twitter, τραπεζών κλπ), πάταγα πάνω στο username και μου έβαζε μόνο του τον κωδικό, τώρα δεν μου το κάνει... (δεν μιλάω για ιστοσελίδες, αλλά για εφαρμογές που απαιτούν credentials), πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι; SmartLock λέγεται αυτή η λειτουργία;

Ευχαριστώ
    • Έχω ένα Xiaomi Redmi note 3 Hennesy ,
      με εγκατεστημένο TWRP 3.0.0.0 by mic ,
      έκανα backup ότι είχα και στην ονομασία αρχείου μου βγάζει LRX22G. (5.0.2)

Είχα βάλει την XTRV ARΩΜΑ
      (νομίζω όταν την έβαλα ήταν η τελευταία stable) MIUI 9 8.4.19 beta ,
      μου βγάζει μήνυμα εδω και καιρό για την SuperSU ότι δεν δουλευει πλέον και θέλει αναβάθμιση ,
      με "SU binary occupied", αλλά δεν δρομολογεί κάπου για να γίνει εφικτό αυτό.

Ξέρετε που μπορώ να βρω να περάσω την τελευταία λειτουργική, μιας και εχω χαωθεί λίγο;
      βρήκα κάποια για note 3 απο τον γενικό οδηγό αλλά το zip της δεν μου το ανοίγει το TWRP γιατί λέει δεν έχει Md5 αρχείο επιβεβαίωσης.

Ευχαριστώ προκαταβολικά
    • Διαφήμιση
    • Βρήκα και κατεβάζω την τελευταία που είναι η

xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_arΩma_Stable_V9.5.4.0.zip

απο εδώ

ήθελε και ενα τσεκάρισμα το TWRP να μην ψάχνει επιβεβαίωση με md5,
      και ξεκίνησε με το install.