Διαφήμιση

δοκιμαστικη stable ρομ του gkalen για το redmi note 2

• δοκιμαστικη stable ρομ του gkalen για το redmi note 2

παιδια καλησπερα
      εχω κανει του κοσμου τα φλασαρισματα και το τηλ λειτουργει αψογα
      θελω να ρωτησω ομως κατι και θελω να δω αν κανω κατι λαθοσ
      στο τελευταιο φλασαρισμα ειπα να δωκιμασω τη δοκιμαστικη stable ρομ του gkalen για το redmi note 2
      δεν μπορουσα να αυξησω την ενταση για τα πολυμεσα πανω απο 45 τισ εκατο
      και μετα φλασαρα την τελευταια stable 7.2.30 ολα καλα
      μετα κατι με ετρωγε και ξανα φλασαρισα την ρομ του gkalen
      ολα λειτουργουσαν καλα ακομα και η ενταση που ειχα προβλημα την πρωηγουμενη φορα
      οι εφαρμογεσ μεινανε ολεσ και απο τισ δυο rom
      παρατηρησα κατι που μου κινησε την περιεργεια για το αν κανω κατι λαθοσ η ετσι ειναι
      στον file explorer μετα τουσ καταλογουσ που βγαζει video εγγραφα κτλ μου εμφανισε για πρωτη φορα
      τηλ διπλα την εφαρμογη kuaipan και διπλα το otg που τισ αλλεσ φορεσ για να δω μονο τα περιεχομενα του otg
      τα εβλεπα απο το dropdown menu στισ ειδοποιησεις
      ετσι πρεπει να ειναι η οχι
      οι αναβαθμισεισ εγιναν με καθαρισμο τησ cach and dalvik cach

μηπωσ ηθελε και factory reset
    • Ο/H vagelis10 έγραψε:

μηπως ηθελε και factory reset
      Σε πισογυρίσματα και ειδκά από GTV σε Custom ναι, θέλει factory reset και σπάνια θα καταφέρεις να μη θέλει

Αυτά όμως καλά θα ήταν να τα γράφεις στο τόπικ του φίλου @gkalen να τα βλέπει και να συμβουλεύει αφού αυτός γνωρίζει πολύ καλύτερα τις Ρομ του. Αμφιβάλλω αν είδε καν το τόπικ σου :lol:
    • ευχαριστω για την απαντηση
      ο ανθρωποσ τα εγραψε εγω ομωσ τα ειδα τωρα
      αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση το οτι το τηλ χωρισ factory reset ειναι καλυτερα απο τισ αλλεσ φορεσ
    • Διαφήμιση
    • Επειδή δεν θέλει στήσιμο γι`αυτό αλλά θα βρεις προβλήματα που δεν φτιάχονται
    • @mixaliscy
      Ναι , δεν το'χα δει , τώρα μου'ρθε ειδοποίηση που χωθηκες εσύ !!!

@vagelis10
      Θα σου πρότεινα να φλασαρεις με full wipes το τελευταίο dev custom rom για τo RN2 6.5.5
      Και όπως σου λέει κι ο mixaliscy έλα από το τοπικ με τα μαγείρεματα να τα λέμε .
      Ή stable που έχω ανέβασει είναι δοκιμαστική , από βδομάδα θ'ανεβασω καινουργια stable , αυτή έχει κάποια προβληματακια .
      Δοκίμασε όμως την dev που σου λέω και δε θα χάσεις .
      Όταν φλασαρεις την δικιά μου πάνω από GTV οι εφαρμογές μένουν , όταν τη βάζεις με clean install τότε λείπουν οι εφαρμογές που έχει η GTV , πρέπει να βάλεις μόνος σου οποία θες μετά.