- Παιδιά γεια σας..Έχω ένα πρόβλημα με το mi4c.οταν μπανω στη κάμερα βγάζει μόνη της φωτό και lagαρει όλο το κιν..επίσης όταν παταω και κραταω το home button ανοίγει οποιαδήποτε εφαρμογή μόνο του..Υπάρχει κάποια λύση ή είμαι θέμα hardware??
Κολλημένη καμερα Mi4c
-
-
-
-
Τότε πας για Factory reset
και εγώ είχα παρόμοια και μόνο έτσι στρώνει
Απλά πρώτα φύλαξε τα όλα στον υπολογιστή σου γιατί θα χαθούν -
Έκανα και reset και δεν έσβησε τπτ απολύτως.. Και εκτός αυτού αν κάνω factory reset θα σβήσει και internal store??Θα σβηστεί και το android??κ;ι αν δε ξανανοιξει??με ποιον τρόπο θα το κάνω??έχω δοκιμάσει το τελευταίο 10ημερο τα πάντα,έχω αλλάξει τη κάθε rom 3-4 φορές..
-
Δεν θα σβήσεις ιντέρναλ αλλά θα κάνεις wipes 3 πράγματα (Dalvik Cache + Cache + Data) από το twrp. Μόλις τελειώσει το wipe θα πατήσεις από το twrp το κουμπί install και θα περάσεις τη νέα Ρομ (που έχεις από πριν βάλει στο κινητό) και τελείωσες.
Είναι απλό. Είναι κάτι που πολλοί από εμάς κάνουμε αρκετά συχνά και ποτέ δεν έχει πάθει κανείς μας.
Με το Factory reset επειδή θα σβηστούν φωτογραφίες, βίντεο, επαφές κτλ φύλαξε τα πρώτα όλα στον υπολογιστή.
Μη φοβάσαι... Αν ήταν κάτι τόσο φοβιτσιάρικο δεν θα το λέγαμε έτσι -
απο το twrp επιλέγω να κάνω wipe τα πάντα εκτός από iternal store..και μετά flashαρω τη rom αλλά το κόλλημα παραμένει...όσο φωτό,επαφές κτλ τα έχω όλα στο email οπότε δεν ανυσηχω για αυτά..Το android φοβάμαι μη σβήσω..Τέλος πάντων,θα το δοκιμασω άλλη μία αλλά όπως είπα ,μάτι γίνεται και με το wipe σβήνει μόνο apps..
-
-
Οκ κατέβασε άλλη Ρομ τότε, ρίξε την από τον υπολογιστή μέσα στο κινητό και ξαναπάμε άλλη μία
-
Ευχαριστω και ελπίζω να φτιάξει..Να σαι καλά φίλε μου...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες