Διαφήμιση

Sms μυνήματα

• Sms μυνήματα

Κάτι που ίσως έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος η αν υπάρχει λύση
      Έχω το RN 2 με Rom 7.2.3.0 με δυο sim cosmote Και wind
      Όταν έρχεται ένα μυνημα δεν μπορώ να ξέρω από ποια sim έρχεται
      Θεωρώ ότι ειναι χρήσιμο να φαινεται
      Ευχαριστω

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
      Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
      Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
      :razz: :razz: :D :D :razz: :razz:
    • RE: Sms μυνήματα

Ο/H Pantak έγραψε:

Κάτι που ίσως έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος η αν υπάρχει λύση
      Έχω το RN 2 με Rom 7.2.3.0 με δυο sim cosmote Και wind
      Όταν έρχεται ένα μυνημα δεν μπορώ να ξέρω από ποια sim έρχεται
      Θεωρώ ότι ειναι χρήσιμο να φαινεται
      Ευχαριστω

Στα μηνύματα δίπλα στην ημερομηνία με μικρά γράμματα έχει έναν αριθμό 1 ή 2 που σου δείχνει σε πια sim έχει έρθει.

Redmi Note 2 Rom 7.2.3
    • Ευχαριστώ θα το προσεξω

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
      Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
      Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
    • Διαφήμιση
    • Δίκιο έχεις είναι τόσο μικρά που δεν τα είχα δει .
      Σ ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk