Διαφήμιση

Κλειδωμα κινητου απο Εντοπισμος συσκευης

• Κλειδωμα κινητου απο Εντοπισμος συσκευης

Καλησπερα παρεα. Προσφατα αγορασα το pro. Τελειο κινητο πολυ ομορφο γρηγορα και τα σχετικα.. εκανα μια λαλακια. μου εβγαλε να κανω μια αναβαθμιση. οταν την εκανα και πηγε να ανοιξει το κινητο ειχε κλειδωσει .. ειχα ενεργοποιημενο τν εντοπισμο συσκευης για πιθανη κλοπη η απωλεια και δεν μπορει να μπει στο μενου μεσα να το δουλεψω. ενω σαν συσκευη με την καρτα σιμ δουλευει κανονικα. χτυπαει το σηκωνω με παιρνουν.. ολα καλα.. δεν μπορω να μπω στο μενου.
      Προοσπαθησα να το ξεκλειδωσω απο το λογαριασμο μου αλλα ενω μου ζηταει να βαλω ολα τα στοιχεια μου κανονικα στο τελος μου ζηταει ενα αριθμο κινητου για να μου στειλουν εναν κωδικο να τν περασω στο κινητο και να ανοιξει.. ενω κανω σωστα την διαδιακσια ο κωδικος αυτος δεν ερχεται ποτε σε οσους αριθμους και αν δοκιμασα.!!! (νομιζω 10 φορες την μερα μπορεις να το κανεις..?? κατι τετοιο..)

Εχετε καμια ιδεα τι μπορω να κανω για να επανελθει το κινητο στην κανονικη του κατασταση..?? Εαν το φλασαρω με νεα ρομ η το κανω με καποιο τροπο hard reset θα επανελθει..?? Η θα παραμεινει κλειδωμενο.??

ευχαριστω
    • Μόνο αν βάλεις μέσα το νούμερο του τηλεφωνου που έγινε register την πρώτη φορά και δεν έκανε αποσύνδεση από πάνω στο Mi θα μπορείς να μπεις ξανά μέσα, αφού φυσικά σου στείλουν τον κωδικό στον αριθμό εκείνο.
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Μόνο αν βάλεις μέσα το νούμερο του τηλεφωνου που έγινε register την πρώτη φορά και δεν έκανε αποσύνδεση από πάνω στο Mi θα μπορείς να μπεις ξανά μέσα, αφού φυσικά σου στείλουν τον κωδικό στον αριθμό εκείνο.

το ολο θεμα ειναι δεν ερχεται το μηνυμα που πρεπει να ερθει για να επαληθευσω..!! Δεν υπαρχει αλλος τροπος δηλαδη.?? Υπαρχει καποιο μαιλ κατι να επικοινωνησω απευθειας με χιαομι..??
    • Διαφήμιση