παιδες βοήθεια έχω κάνει ότι μπορούσα φλάσαρα με sp tool διέγραψα την nvram και την επανέφερα απο ένα back up που είχα. Έβαλα stable, dev συνεχίζει να μην αναγνωρίζει τις κάρτες. Όλα ξεκίνησαν όταν πήγα να περάσω την τελευταία dev με καθαρή εγκατάσταση. Όλα πήγαν καλά αλλά στην αρχή μου έβγαζε έλεγχος κατάστασης εντοπισμού συσκευής και μόνο χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι.Το έβαλα να ψάχνει με δεδομένα με wifi τα ίδια δεν προχωρούσε... Τότε έκλεισα το κινητό έβγαλα μπαταριά και κάρτες sim το άνοιξα και μπήκα. Απο τότε δεν αναγνωρίζει τις σιμ με τίποτα ότι και να έκανα. Σαν να έχει κλειδωθεί το τηλέφωνο. Ιμει έχει wifi mac address και bt έχει...τι μπορεί να συμβαίνει;.. Δώστε καμμιά ιδέα οι γνωρίζοντες μηπως το σώσουμε το ρυζάκι
Solved-καρτες sim δεν τις αναγνωρίζει xiaomi hongmi 1w
-
-
Καλημερα, είναι ακριβώς αυτό που λές. Εχει κλειδώσει, βάλε μέσα τις sim πάλι και άνοιξε την συσκευή, ανοιξε wifi,μπες στον λογαριασμό σου κανονικά με το password σου και τσέκαρε μήπως έχει ενεργοποιήθει απο λάθος το Flight mode
-
τιποτα .....τα ίδια ...δεν ήταν σε flight mode καλημέρα κίολας και σε ευχαριστώ για την άμεση απαντησή σου
αν περασω ξανα τα ιμει bt και wifi με το sn write tool? θα αλλάξει κάτι ή να μην τα πειράζω καθόλου...αφου είναι οκ? -
Αστα αυτα σε αυτη την φάση.Στο Settings/About Phone το πεδίο Baseband είναι κενό ή έχει περιεχόμενο??
-
εχει περιεχόμενο κανονικά...το κοιταξα πριν
-
Κράτα backup απο τα διάφορα με το sn writer tool και μετα κάνε Factory Reset στην συσκευή και φλασαρισμα ξανα την ίδια rom. Επειδή όμως με το Factory Reset θα χαθούν τα πάντα φρόντισε να κρατήσεις backup
-
bodai τζιφος nada τιποτα...δυστυχως οτι και να εχω κανει.....
-
Αν έκανες ένα format+Download με το SP Flash Tool?Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
το εχω κανει ηδη δυο φορες ξαναπέρασα και ιμει και ολα τα αλλα αφου εσβησα την nvram οπως λεει εδω ο οδηγος
[Redmi 1/Note 2GB WCDMA] How to unbrick or fix "Invalid IMEI" - Redmi 1 - Xiaomi MIUI Official Forum
βεβαια μου βγάζει ενα ασχετο serial αλλα δεν νομ'ιζω να επηραζει την καταστασή μου.... πιστευω οτι ενω εκανε ελεγχο της καταστασης εντοπισμού της συσκευης, οταν περασα την καινουργια dev την τελευταια και ενω έβλεπε τις σιμ, κατι που πριν εγω είχα απενεργοποιηση δεν τελειωσε, το εκλεισα εβγαλα τις σιμ και το ξαναανοιξα..χωρίς αυτές και κει εφαγε το σκαλωμα και μου το κλειδωσε...
άκυρο format all +download δεν εκανα,,,το κανω οσονούπω και σας λεω...ευχαριστω και πάλι παιδιά..ετσι και αλλιώς τρία χρόνια τώρα που σας παρακολουθώ κάνετε καταπληκτικη δουλειά.. -
-
λοιπον ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας το θεμα μου λυθηκε με το φορματ all + download.. ολα καλα επιτελους το ρυζακι αναστηθηκε....
-
Ένα format τα βάζει όλα στη θέση τους.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0