Παιδιά καλησπέρα !!!
Γιατί δεν μπορώ να βάλω τις επαφές μου στην συσκευή του redmi 3 και μου δίνει μόνο επιλογές για επαφές google ή για το mi account ;
Ευχαριστώ πολύ !!!
Καλώς σας βρήκα παιδιά !!!
Έχω περάσει την ROM που δεν θέλει ξεκλείδωμα και είναι root !!!
Είναι η Xiaomi.eu_Redmi3_V7.1.3.0.LHPCNCK_5.1_MiFlash_MultiLanguage.zip | ROM by W@k@M@nG for Redmi 3
Έχει και xposed αλλά εγώ δεν το έβαλα !!!
Τις επαφές τις βλέπω κανονικά στο τηλέφωνό μου αλλά είναι στο λογαριασμό της google .
Δεν μου δίνει επιλογή για να τις περάσω στην συσκευή ,ως επαφές τις συσκευής,με αποτέλεσμα να μην
τις βλέπω και με το Myphone explorer και να τις διαχειριστώ στον υπολογιστή μου !!!
Τις κλείσεις και τα μηνύματα τα βλέπω κανονικά στο Myphone explorer !!!
Όχι δεν έχω ξεκλειδώσει το τηλέφωνο, αν και έχω κάνει τις ενέργειες και μου στείλανε και μήνυμα στο κινητό για να ξεκινήσω την διαδικασία. Τώρα δεν μου το ξεκλειδώνει γιατί έχω βάλει την ROM που σας είπα. Την διαδικασία την είχα ξεκινήσει με την ROM που είχε μέσα το τηλέφωνο !!!
Τις επαφές τις βλέπω κανονικά στο τηλέφωνό μου αλλά είναι στο λογαριασμό της google .
Δεν μου δίνει επιλογή για να τις περάσω στην συσκευή ,ως επαφές τις συσκευής,με αποτέλεσμα να μην
τις βλέπω και με το Myphone explorer και να τις διαχειριστώ στον υπολογιστή μου !!!
Τις κλείσεις και τα μηνύματα τα βλέπω κανονικά στο Myphone explorer !!!
οκ δεν ξέρω τι θες να κάνεις ακριβώς και αν βολεύει αλλά γιατί να μην τις διαχειριστείς τις επαφές σου μέσω gmail (πας στο gmail και πάνω αριστερά επιλέγεις contacts ή κατευθείαν εδώ Επαφές Google) και θες έξτρα πρόγραμμα ;
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!
Απλά ήθελα τις επαφές να τις έχω στην συσκευή μου και όχι μέσω του λογαριασμό μου στη Google. Στις δικές σας συσκευές οι επαφές είναι είτε στον λογαριασμό Google είτε στο MI account ;
Τελικά ο MyPhone explorer είναι συμβατός με τις xiaomi συσκευές;
αν είσαι άτομο που παίρνει συχνά backup ναι οκ να τις έχεις στο κινητό
αλλά εγώ όπως και οι περισσότεροι δε νομίζω να την έχουμε στανταρ αυτή την διαδικασία οπότε το να τις έχεις στο κινητό είναι λίγο επίφοβο γιατί θα τις χάσεις αν πάθει τίποτα (ή "πετάξει" η συσκευή)
στο cloud (εγώ στην google τις έχω) έχεις το κεφάλι σου ήσυχο