SERVICE σε XIAOMI MOBILES. Αττική
-
-
Καλημέρα και σε εσένα.
Τι πρόβλημα έχει η συσκευή σου ?
Ίσως υπάρχει λύση ψωρίς να χρειαστείς τεχνικό, μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες ? Ένα μικρό ιστορικό με το πρόβλημα, πια ρομ έχει η συσκευή, από που την αγόρασες κτλ.
θα σε παρακαλούσαμε μόνο να μην κάνεις διπλά-πολλαπλά ποστ, λίγη υπομονή και κάποιος θα σου απαντήσει... -
-
Το κινητό είναι εντός εγγύησης!? Με το μαγαζί που το πήρες μίλησες!? Ανταλλακτικό οθόνη έχεις βρει!?Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλημερα. Δεν το πηρα απο Ελλαδα. Απο ηλεκτρονικο μαγαζι του εξωτερικου. Αλλα νομιζω και απο την Ελλαδα εαν το ειχα παρει δεν υπαρχει εγγυηση αφου το προβλημα ειναι δικο μου με πεσιμο.
Στο ebay
xiaomi red mi2 note glass digitizer lcd | eBay
εχει διαφορα. Νομιζω καποιο θα κανει. Απλα ελεγα για καποιον μαγαζι που να κανουν την σωστη δουλεια σαν επαγγελματιες. Σε καποιο που βρηκα μου ειπανε στο περιπου με 1 μηνα παραδοση του ανταλακτικου! θα παει καπου στα 80 euro. Οταν η συσκευη μου εκανε καπου 160. Το ανταλακτικο εγω το βρισκω απο 20-25 euro. Εαν ξερει καποιος να με καθοδηγησει τι να κανω ... ειμαι ανοικτος σε προτασεις. -
Παραδοση σημερα και το παιρνω στα χερια μου αυριο με κοστος 85 euro. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το κανω....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα