Σήμερα θα σας παρουσιάσω την τελευταία μου απόκτηση για το Xiaomi Note Pro, αλλά όχι της Xiaomi, μία φοβερή θήκη. Η θήκη αυτή βλέποντάς την, καταλαβαίνεις ότι παρέχει την απόλυτη προστασία. Η αλήθεια είναι ότι αλλιώς φαίνεται λίγο στις φωτογραφίες, αλλιώς την βλέπεις και κυρίως όταν την πιάνεις στο χέρι, αλλά αλλιώς βλέπεις το τελικό αποτέλεσμα, που σίγουρα σε αποζημιώνει και σε ηρεμεί!
Η αγορά έγινε από το Geekbuying και η θήκη κοστίζει 27.99$. Μπορεί να φαίνονται πολλά τα λεφτά για μία θήκη, αλλά εάν δείτε τι ακριβώς περιλαμβάνει η θήκη και εάν αναλογιστείτε από τις μπελάδες και ιστορίες μπορεί να σας γλυτώσει, είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι τα αξίζει 1000%!
Χαρακτηριστικά:
Material: aluminum frame + silicon back cover + gorilla Glass touch screen;
Impact resistant, shatterproof, tough & durable;
Special gorilla glass impact-proof screen protector;
Powerful Dirt/snow/shockproof case
Easy to installation and remove,and our parcel with installation tools for every phone case
Η θήκη έρχεται σε συσκευασία αυθεντική και όμορφη
Λόγω του μεταλλικού πλαισίου που ενσωματώνει η θήκη, για να μπορεί να προστατέψει το κινητό σας, ζυγίζει κάπως....
Η εγκατάσταση είναι πανεύκολη. Αφαιρείται τις 6 βίδες που συγκρατούνε τα δύο πλαίσια με το ενσωματωμένο κατσαβίδι και έχετε πρόσβαση στο εσωτερικό. Μέσα θα βρείτε ένα υγρό μαντηλάκι για να καθαρίσετε το τζάμι της θήκης, ένα πανάκι, ένα λουράκι για να το βάλετε στην θήκη και ένα ωραίο κατσαβιδάκι, όχι σαν αυτό που έχει εξωτερικά η θήκη. Αφού τ΄ αφαιρέσετε όλα, τοποθετείται το κινητό, βιδώνετε τις βίδες στην θέση τους και είναι έτοιμο. Τα κουμπιά, πλαϊνά και τα κύρια κάτω στο κάτω μέρος, λειτουργούν άψογα, χωρίς ιδιαίτερη πίεση, ενώ η κίνηση και η ευαισθησία του δαχτύλου πάνω στην οθόνη είναι ομαλή και χωρίς προβλήματα. Βέβαια, το βάρος αυξάνεται και γίνεται κάπως, όπως φαίνεται και στην φωτό.
Η θήκη πάντως είναι πολύ ωραία, σίγουρα προστατεύει απόλυτα το κινητό. Το μόνο αρνητικό, αλλά λογικό, είναι ότι αυξάνεται πολύ το βάρος του, οπότε προσοχή μην σας πέσει πάνω στο πόδι!
Ορίστε και μερικές ακόμα φωτό με τα χαρακτηριστικά της, όπως φαίνεται στο site της εταιρείας.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή