Διαφήμιση

Εγκατασταση ελληνικης ROM

• Εγκατασταση ελληνικης ROM

Καλησπερα σε ολους,

ειμαι καινουργιος στην ομαδα και γενικοτερα νεος χρηστης xiaomi. Μολις απεκτησα ενα mi4 LTE. Δυστυχως ειμαι και αρχαριος σε γνωσεις προγραμματισμων και διαχειρισης λογισμικου κινητων. Θελω να εγκαταστησω την GTV-6.5.12 ROM. Το κινητο εχει ηδη εκδοση Android 6.0.1 MMB29M και εκδοση MIUI: MIUI 7.3/stable- 7.3.2.0(MXGCNDD).
      ερωτηση 1: ποιες ειναι οι οδηγιες σας για την εγκατασταση στην περιπτωση αυτη;
      ερωτηση 2: πως ξεφορτωνομαι τα κινεζικα apps;
      ευχαριστω εκ των προτερων για την κατανοηση σας και την οποιαδηποτε βοηθεια και διευκρινηση μου στειλετε.
    • Καλωσόρισες στην ομάδα μας και με γεια το νέο σου εργαλείο. :D

Έχεις ένα τηλέφωνο που αν θες να το πειράζεις πρέπει να αφιερώσεις χρόνο σε διάβασμα και δοκιμές. Άρα μην είσαι βιαστικός. Ψάξε στο φόρουμ και βρες ότι αφορά το κινητό σου, είτε μέσα από το Θέμα που αφορά το μονελο σου στο οποίο σωστά μπήκες και έκανες την ερώτηση, αλλά χωρίς να το ψάξεις λίγο. Είτε μέσα πό την αναζήτηση του φόρουμ.
      Θα δεις ότι κάπου επάνω στην αρχική ενότητα του μοντέλου σου έχει ένα λινκ που γράφει How To. :)
      Για αρχή λοιπόν διάβασε αυτόν το οδηγό

Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W

Μετά τη βόλτα σου στα διάφορα θέματα και οδηγούς, αν έχεις ακόμα απορίες, τότε μη διστάσεις να ρωτήσεις και σίγουρα κάποιο μέλος που ξέρει καλά την συσκευή σου θα σου απαντήσει. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)