Διαφήμιση

Xiaomi: Πτωτικά κινούνται τα έσοδα για το 2015

• Xiaomi: Πτωτικά κινούνται τα έσοδα για το 2015

Η Xiaomi θεωρείται ως ένα αναδυόμενο «αστέρι» στην Κίνα. Πρόκειται για έναν κατασκευαστή, ο οποίος μπόρεσε πολύ γρήγορα να ριζώσει στο πιο πολυπληθές έθνος και να ανέλθει γρήγορα στις επιλογές των καταναλωτών, όταν εξετάζουν την αγορά μιας συσκευής. Γρήγορα ανήλθε στη λίστα των πέντε κορυφαίων κατασκευαστών το 2015 αλλά η συνολική ανάπτυξη της εταιρείας για εκείνο το έτος κινήθηκε αισθητά πιο χαμηλά από τις προσδοκίες που είχε θέσει, όσον αφορά τις πωλήσεις. Ο επικεφαλής της Xiaomi, Lei Jun, θεωρούσε εφικτό τον στόχο των $15.23 δισεκατομμυρίων για το 2015. Η εταιρεία δεν αναφέρθηκε σε αριθμούς αλλά αυτή η μυστικοπάθεια έπαψε να υφίσταται πριν από μερικές ημέρες, όταν δόθηκε στη δημοσιότητα το ακριβές ποσό.

Σύμφωνα με το phonearena, το ποσό των συνολικών εσόδων της Xiaomi διαμορφώθηκε στα $11.9 δισεκατομμύρια, μια αύξηση της τάξεως του μόλις 5% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2014. Έπειτα από την αρχική δημοσίευση του ποσού σε κινεζική ιστοσελίδα, εκ μέρους στελέχους της Xiaomi και την αναπαραγωγή της είδησης, πολλές ιστοσελίδες άρχισαν να διαγράφουν τα συγκεκριμένα άρθρα ενώ εκπρόσωπος της Xiaomi δήλωσε: «Είναι πάγια τακτική μας να μη δημοσιεύουμε τα νούμερα όσον αφορά τα έσοδα της εταιρείας. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι καταφέραμε να πουλήσουμε περίπου 70 εκατομμύρια smartphones το 2015, παρά την όλο και συρρικνούμενη αγορά».

Εσείς θεωρείτε ότι θα μπορούσε να ανακάμψει η Xiaomi;

[via] Μετάφραση whoser για το xiaomi-miui.gr
    • Με τόσα κλειδώματα που έχει κάνει στις συσκευές της, δεν θα περίμενα να έχει και άνοδο στις πωλήσεις. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες.. Και αν σκεφτούμε την επιθετική πολιτική τον άλλον εταιρείων σε ότι αφορά το "value for money ". Γιατι κακά τα ψέματα η άλλες εταιρίες έχουν δει τα ποσοστά τους να πέφτουν μετά την εξόρμηση τον Κινέζον και άλλαξαν την πολιτική τους. Βέβαια όλα αυτά προς όφελος τον καταναλωτών.
    • Διαφήμιση
    • ε ας σταματήσουν κάποια στιγμή τα κομπλεξικά με τις γλώσσες α και με το sms app φυσικά :)
      (θα πιστεύουν ότι και χάρη μας κάνουν που έχουν αγγλικά οι συσκευές αλλά πάντα "διαφημίζουν" το πόσα μύρια έχουν βάλει Miui στον κόσμο)
    • Νομίζω σιγά σιγά θα πρέπει να κοιτάξουν και τις άλλες αγορές πέραν της Κίνας και της Ινδίας. Έκαναν την παρουσίαση του Mi5 στην Ευρώπη αλλά δεν μερίμνησαν για την άμεση, επίσημη διάθεση του διεθνώς.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Με τόσα κλειδώματα που έχει κάνει στις συσκευές της, δεν θα περίμενα να έχει και άνοδο στις πωλήσεις. ;)
      Βρε admin μου σόρρυ αλλά εδώ θα διαφωνήσω !! Σε σχέση με καρακλειδωμένα τηλέφωνα που δεν παίρνουν ούτε root (π.χ. Samsung, Sony κ.τ.λ.) το Xiaomi τηλεφωνάκι μου μία χαρά πήρε και custom rom, και rooted ήταν από την εταιρεία έτοιμο και Marshmallow μας έφτιαξαν και MIU 8 έρχεται, δηλαδή περισσότερο up to date και jailbroken τηλέφωνο δεν έχω δει, το έχω 3 χρόνια κοντά και έχει ό,τι πιο τελευταίο ! Εντελώς φιλικά !
    • Ο/H Pallaros έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Με τόσα κλειδώματα που έχει κάνει στις συσκευές της, δεν θα περίμενα να έχει και άνοδο στις πωλήσεις. ;)
      Βρε admin μου σόρρυ αλλά εδώ θα διαφωνήσω !! Σε σχέση με καρακλειδωμένα τηλέφωνα που δεν παίρνουν ούτε root (π.χ. Samsung, Sony κ.τ.λ.) το Xiaomi τηλεφωνάκι μου μία χαρά πήρε και custom rom, και rooted ήταν από την εταιρεία έτοιμο και Marshmallow μας έφτιαξαν και MIU 8 έρχεται, δηλαδή περισσότερο up to date και jailbroken τηλέφωνο δεν έχω δει, το έχω 3 χρόνια κοντά και έχει ό,τι πιο τελευταίο ! Εντελώς φιλικά !
      επειδή είχες το m3 τα λες αυτά :) τα κλειδώματα αφορούν το τελευταίο εξάμηνο
      αλλά μην τα ισοπεδώνουμε βέβαια όλα , προφανώς και τα άλλα (samsung , sony που λες) ήταν καλύτερα (εφόσον μιλάμε για τις τότε ναυαρχίδες τους) όσον αφορά τις custom rom
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα έχω μια βδομάδα το xiaomi redmi note 3 pro πολύ ευχαριστημένος ταχύτατο Φοβερή κατασκευή αλλά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με την κάμερα. Δηλαδή μια με 13 κάμερα βγάζει πιο καλές από το δικό μου που έχει 16. Φοράει την δική του Ρομ δεν έχει ελληνικά Κ αυτό με απασχολεί. Μήπως υπάρχει κάποια καλύτερη με ελληνικό μενού Κ ίσως να φτιάχνει λίγο Κ την κάμερα; είναι εύκολο να το περάσω μόνος; με Flash tools?
      Images
      • Screenshot_2016-05-26-21-04-15_com.android.settings.png

152,6 kB, 1.080×1.920, viewed 113 times
    • Ο/H tasossun έγραψε:

Καλησπέρα έχω μια βδομάδα το xiaomi redmi note 3 pro πολύ ευχαριστημένος ταχύτατο Φοβερή κατασκευή αλλά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με την κάμερα. Δηλαδή μια με 13 κάμερα βγάζει πιο καλές από το δικό μου που έχει 16. Φοράει την δική του Ρομ δεν έχει ελληνικά Κ αυτό με απασχολεί. Μήπως υπάρχει κάποια καλύτερη με ελληνικό μενού Κ ίσως να φτιάχνει λίγο Κ την κάμερα; είναι εύκολο να το περάσω μόνος; με Flash tools?
      ενημερωτικά , αν δε το ξες ήδη (χωρίς να ξέρω την κάμερα της συσκευής) γενικά μιλώντας πάντα

τα MP στην κάμερα (όπως και το πλήθος των πυρήνων στα κινητά) , δεν σημαίνουν απαραίτητα και κάτι :)