Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν τα Xiaomi έχουν screen mirroring. Δεν θέλω να παίξει ένα βιντεάκι οι μερικές φώτο στην τηλεόραση, θέλω την οθόνη του κινητού μου στην τηλεόραση όπως κάνουν οι υπόλοιπες android συσκευές. Γνωρίζει κανείς?
Screen Mirroring
-
-
Τουλάχιστον με το δικό μου το έχω κάνει "Redmi Note 3". Φαντάζομαι και τα υπόλοιπα μοντέλα θα έχουν την επιλογή.
-
σε ευχαριστώ φίλε, το χρησιμοποιώ πολλές φορές και χαίρομαι που το έχουν.
-
Παίζει και η τηλεόραση. Στο σπίτι που έχουμε μια lg θελει την δικη της εφαρμογη.
-
κανονικά δεν θέλει εφαρμογή.. με εφαρμογή στέλνω κι εγώ από iphone βίντεο και φωτογραφίες στην τηλεόραση. Είναι πιο συγκεκριμένο αυτό που ρωτάω, το screen mirroring είναι αυτό που λέει και η λέξη. Ότι δείχνει η οθόνη του κινητού δείχνει και η τηλεόραση και το έχουν οι android συσκευές ( το έχουν όμως οι MIUI??). Θα το δω και στην πράξη όταν με το καλό έρθει το redmi 3, απλά γυροφέρνω και το ΜΙ5 και επειδή κοιτούσα μια προσφορά του media markt πριν με το samsung s6 θυμήθηκα και το screen mirroring που το έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλές φορές από android tablet.
-
Στα Xiaomi λέγεται Wifi Direct
-
Καλησπέρα, ξεθάβω το θέμα του φίλου, γιατί με το Mi5 δεν μπορώ να στείλω εικόνα στην τηλεόραση με τίποτα (Samsung LED TV, ΟΧΙ smart, αλλα συνδεδεμένη με ethernet στο δίκτυο). Την διαβάζει το τηλέφωνο στο μενού της προβολής, αλλά όταν πατάω να συνδεθεί δεν κάνει τίποτα, προσπαθεί για λίγο και μετά τίποτα... Ξέρει κανείς τι κάνω για να εμφανίσει στην τηλεόραση την οθόνη του κινητού; Το θέλω κυρίως για KODI και κανά παιχνίδι...
-
To έκανες δλδ πριν και τώρα δεν σου δουλεύει??
-
Ο/H Bodai έγραψε:
To έκανες δλδ πριν και τώρα δεν σου δουλεύει??
-
Καλημέρα με το redmi 3 pro που πήρα στην γυναίκα, έστειλα κανονικά εικόνα στην τηλεόραση. Με το Mi5 που γράφω τώρα δεν το δοκίμασα πλάκα πλάκα αλλά λογικά το ίδιο αποτέλεσμα θα έχω.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H alpeppas έγραψε:
Καλημέρα με το redmi 3 pro που πήρα στην γυναίκα, έστειλα κανονικά εικόνα στην τηλεόραση. Με το Mi5 που γράφω τώρα δεν το δοκίμασα πλάκα πλάκα αλλά λογικά το ίδιο αποτέλεσμα θα έχω.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι βλέπεις κανονικά στην τηλεόραση ότι βλέπεις και στην οθόνη του κινητού αλλά χρειάζεται να εχει Wifi η τηλεόραση σου και να υποστηρίζει το Wifi Direct που έχουν τα Xiaomi..
Εγω το έχω καταφέρει σε Samsung χωρίς μεγάλη φασαρία. Σε LG μου το είχε κάνει μια φορά, αλλά πιστεύω ήταν καθαρά θέμα τύχης ... γιατι απλά δεν τα ξανακατάφερα ποτε..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες