Διαφήμιση

Xiaomi Service Ελλαδα-Ευρωπη

• Xiaomi Service Ελλαδα-Ευρωπη

Παιδια γεια σας. Ειμαι νεος εδω και θα το εκτιμουσα εαν με βοηθουσατε.
      Ο κολλητος μου εχει ενα Redmi Note 3 Pro (SD) που για καποιο λογω μετα απο αναβαθμιση το μονο που δειχνει ειναι μια μαυρη οθονη. Αναβει κανονικα, τα κουμπια στο κατω μερος φωτιζονται, το πατημα του power button δειχνει τις επιλογες για Reboot, Power off κτλ αλλα η οθονη μαυρη.
      Φυσικα κλειδωμενος bootloader και μη ενεργοποιημενο το USB debugging.
      Οποτε αυτη η μεθοδος μου βγαζει το γνωστο error οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη
      Xiaomi MIUI Official Forum

Παω στην επομενη μεθοδο
      [MIUI DEVICE TEAM] Flash (Unbrick) Redmi Note 3(SD) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
      και ενω με την εντολη adb devices την βλεπει την συσκευη με την εντολη adb reboot edl απλα ξανα bootαρει το κινητο και με βγαζει σην παλι γνωστη μαυρη Home screen.

Δοκιμασα και αυτο
      [MIUI Device Team] Entering EDL Using Volume Keys - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
      αλλα εμενα παλι δεν μου βγαζει σε σε edl

Οποτε λοιπον η επομενη λυση ειναι αναζητηση service η ατομου να ασχολειται με αυτα να μας το φτιαξει. Επειδη το πηραμε απο αγγελια και ο πωλητης (που δεν τον βρισκουμε στο τηλεφωνο) μας ανεφερε οτι για τυχον service αρκει το IMEI και αποστελνεται Κινα, η Xiaomi μας απογοητευσε. Δεν το παιρνει απο εμας αλλα λεει να το στειλουμε στο μαγαζι που το πηραμε (επισυναπτω στο τελος στο spoiler την απαντηση στο email)
      Υπαρχει καποιος καπου που να γνωριζει που μπορουμε να το στειλουμε για επισκευη? Υπαρχει καποιος εδω Αθηνα που να ξερει απο επισκευες (ιδιωτης η καταστημα) ωστε να του το δωσουμε?
      Ευχαριστω

Display Spoiler

Dear Sir/Madam,Thank you for your support and attention towards XiaoMi.Thank you for letting us know of this information,We are truly sorry for the inconvenience you have encountered.We do sincerely suggest you kindly take the device for a technical test with the original seller,Kindly for your information,All Xiaomi items can only be applying for the after-sale warranty service within the original region of its purchase.Euro/USA market do not support provide international shipping and after-sale service to the items which did not purchase directly with us through the official site mi.com/en/ as your reference kindly.We do think the original seller should be able to provide you exchange or repair service regarding of this purchased item.We do sincerely appreciated for your understanding and patience with us kindly.Kindly making contact with the original seller regarding of this purchase,Hopefully you will be able to receive an exchange or repair policy :)We appreciate your understanding and cooperation.If you have any further question, please feel free to contact us.May you experience a lifetime of love, happiness and joy!
    • Θα έλεγα να διαβάζετε λιγάκι τον δύσκολο οδηγό για unbrick που υπάρχει στους οδηγους της κατηγορίας του κινητού και να το φτιάξετε μόνοι σας. Το έχουν ήδη κάνει πάνω από 15 άτομα με παρόμοιο πρόβλημα και το επανέφεραν εν ζωή χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Επιλογή βέβαια ειναι αυτή. :)

Sent from my Redmi Note 3 Pro
    • ok, σε περιπτωση που δεν ειμαστε και οσο μαστορες, μπορει καποιος να συστησει εταιρεια-μαγαζι-ατομο για service?
      Τους εχω δοκιμασει τους οδηγους ολους, Κολαμε στο θεμα οτι με την εντολη adb reboot edl απλα ξανα bootαρει το κινητο και με βγαζει σην παλι γνωστη μαυρη Home screen.

Δοκιμασα και με το Mi Pc Suite και με κρατημενο το shift επελεξα R.Flash και καποια αλλη dev rom που κατεβασα. Την περναει κανονικα αλλα παλι στο reboot βγαινει μαυρη οθονη!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Fotis_Greece έγραψε:

................

Οποτε αυτη η μεθοδος μου βγαζει το γνωστο error οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη

...............

Οποτε λοιπον η επομενη λυση ειναι αναζητηση service η ατομου να ασχολειται με αυτα να μας το φτιαξει. Επειδη το πηραμε απο αγγελια και ο πωλητης (που δεν τον βρισκουμε στο τηλεφωνο) μας ανεφερε οτι για τυχον service αρκει το IMEI και αποστελνεται Κινα, η Xiaomi μας απογοητευσε. Δεν το παιρνει απο εμας αλλα λεει να το στειλουμε στο μαγαζι που το πηραμε (επισυναπτω στο τελος στο spoiler την απαντηση στο email)
      Υπαρχει καποιος καπου που να γνωριζει που μπορουμε να το στειλουμε για επισκευη? Υπαρχει καποιος εδω Αθηνα που να ξερει απο επισκευες (ιδιωτης η καταστημα) ωστε να του το δωσουμε?

Ο/H Fotis_Greece έγραψε:

ok, σε περιπτωση που δεν ειμαστε και οσο μαστορες, μπορει καποιος να συστησει εταιρεια-μαγαζι-ατομο για service?
      Τους εχω δοκιμασει τους οδηγους ολους, Κολαμε στο θεμα οτι με την εντολη adb reboot edl απλα ξανα bootαρει το κινητο και με βγαζει σην παλι γνωστη μαυρη Home screen.

Δοκιμασα και με το Mi Pc Suite και με κρατημενο το shift επελεξα R.Flash και καποια αλλη dev rom που κατεβασα. Την περναει κανονικα αλλα παλι στο reboot βγαινει μαυρη οθονη!!
      Δεν χρειάζεται κανένα service το κινητό... Αντίθετα τα πράγματα είναι πολύ απλά και εύκολα:

Αφού με την fast-boot ROM το κινητό λειτουργεί και φτάνει στο σημείο του setup που σας λέει ότι είναι κλειδωμένο, πρέπει να βρείτε οπωσδήποτε τον πωλητή και να κάνει login με το Mi account το δικό του και να απενεργοποιήσει το Εύρεση συσκευής. Απο εκεί και πέρα το κινητό θα είναι μια χαρά και θα μπορείτε να το κλειδώσετε ξανά με το δικό σας Mi account.
    • Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
      Δυστηχως ολες οι προσπαθειες να εντοπιστει ο πωλητης ειναι ακαρπες. Αλλα δεν το ειχε με δικο του λογαριασμο. Το κινητο σεταριστηκε απο την αρχη απο τον φιλο μου. Τον πωλητη τον ψαχνουμε να μας πει απο που το πηρε για να το στειλουμε πισω μεσω αυτουνου.

Δεν με βγαζει σε καποιο σημειο σε setup που να μου λεει οτι ειναι κλειδωμενη η συσκευη. Το MIUI Rom Flashing tool μου το λεει οταν παω να το flashαρω με fastboot.
      Το κινητο οταν ανοιγει μενει απλα στην μαυρη οθονη.

Ο/H dnomikos έγραψε:

Δεν χρειάζεται κανένα service το κινητό
      Καλα ρε παιδια, εγω για service ψαχνω. Μπορει καποιος τελος παντων να μου πει που υπαρχει service για αυτο το κινητο Στην Ελλαδα η οπου αλλου? Ειπαμε δεν ειμαστε μαστορες εμεις.
      Εν κατακλειδι, υπαρχει service καπου?
      Ευχαριστω
    • @Fotis_Greece δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο service για αυτά τα κινητά στην Ελλάδα αλλά ούτε στην Ευρώπη γιαυτό δεν σου προτείνουμε κάποιο service. Υπάρχουν όλοι οι οδηγοί και τα περισσότερα παιδιά τα φτιάχνουν μόνοι τους τα κινητά και γλυτώνουν και λεφτά με αυτόν τον τρόπο. Από και και πέρα καταλαβαίνω ότι δεν θες να ασχοληθείς περισσότερο με το να βάλεις χέρι στο κινητό οπότε μπορείς να ψάξεις στο google γενικότερα για service που επισκευάζουν κινητά γενικότερα. Ανάλογα την περιοχή που βρίσκεσαι και είσαι γράψε στο google "επισκευή κινητών Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Γιάννενα" να δεις τι σου βγάζει και πιστεύω σίγουρα θα βρεις να πάρεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις! :)
    • Διαφήμιση
    • Παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, ηρθε η εγκριση για Unlock bootloader, εγινε το ξεκλειδωμα και περασα εκ νεου με το miflash την τελευταια global και επειτα την GTV απο εδω.
      Ολα καλα, ΑΛΛΑ εαν δεν ξεκλειδωθει η συσκευη ειναι πραγματικα για πεταμα εαν συμβει κατι τετοιο.
      Δηλαδη τρεμω εαν δεν την ειχαμε κανει ενεργοποιηση τοτε στην αρχη με Mi account τοτε πως θα ξεκλειδωνε?

Ολοι οι υπολοιποι οδηγοι εδω μεσα για επαναφορα κλειδωμενης (Locked bootloader) συσκευης χωρις πρασβαση στο μενου και στην οθονη δεν ισχυουν.
      Αυτο με το πατημα των δυο κουμπιων volume και εισαγωγη usb καλωδιου δεν ισχυει. Επισης και ο οδηγος που αφαιρουμε την μπαταρια και τις συνδεσεις μητρικης παλι δεν ισχυει.
      Τα δοκιμασαμε ολα και με βοηθεια ατομου που εχει service κινητων.
    • Ποια περιοχή είσαι;;
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • @Fotis_Greece

Να υποθέσουμε ότι βρήκατε των πωλητή ή ήταν κάποιο άλλο το πρόβλημα τελικά ?
    • Διαφήμιση
    • Αν και δεν συμφωνώ στο ότι δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω που λες και κακώς βγαίνεις δημόσια και ακυρώνεις όλους τους οδηγούς του φόρουμ χαίρομαι πολύ που φτιάχτηκε το κινητό σου και ελπίζω να το χαρείς τώρα όπως πρέπει. Και ναι είμαι σίγουρος ότι κάτι κάνατε λάθος γιατί πολύ απλά υπάρχουν πάνω από 15-20 άτομα που brickαρε το κινητό τους σαν εσένα και το επανέφεραν με τους ίδιους οδηγούς που λες ότι δεν ισχύουν. Τέλος καλό όμως και όλα καλά και μένα μόνο αυτό με χαροποιεί! :)